Bijl PR genomineerd voor Agency of the Future!

Bijl PR genomineerd voor Agency of the Future!

Voor Bijl PR is het vandaag (opnieuw) feest. Het bureau kreeg vandaag (6-3-2024) te horen dat ze genomineerd zijn voor een Sabre Award in de categorie Agency of the Future.

Deze categorie is bedoeld als erkenning voor een bureau dat de verwachtingen verlegt van wat een pr-bureau zou moeten zijn of doen. Dit kan de ontwikkeling van nieuwe technieken en tools omvatten; de integratie van gegevens en analyses; activiteiten die creativiteit bevorderen en nieuwe vormen van inhoud introduceren; een radicale toewijding aan ethiek, waarden en doelstellingen; een toewijding aan vooruitstrevende werkpraktijken; of de ontwikkeling van nieuwe benaderingen van de werkplek.

Marjoleine van Klaveren (51) en Sophia Weavers (30), per 1 maart van dit jaar trotse eigenaren van Bijl PR, en de Bijlers zijn blij met deze nominatie. Marjoleine: “We vinden deze nominatie al een prachtige erkenning voor ons bureau. We hebben de afgelopen jaren veel aandacht besteed aan de ontwikkeling van ons team en manieren om scherper te worden in onze dienstverlening met bijvoorbeeld nieuwe interne workshops.’’ Sophia vult aan: ‘’En ondertussen zijn we bezig met innovaties om futureproof te zijn en blijven als bureau. De nominatie is een mooie beloning dat dit ook wordt gezien. Heel tof. Én onwijs trots op het bureau en het team!”

Het wordt flink duimendraaien op 17 april in Londen voor Bijl PR, want naast deze felbegeerde nominatie is het bureau samen met haar klanten Odido en het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat ook nog drie keer genomineerd voor een Sabre Award.