Weavers en Van Klaveren nieuwe eigenaren Bijl PR

Weavers en Van Klaveren nieuwe eigenaren Bijl PR

Ruud Bijl draagt aandelen over en stopt als directeur

Vanaf vandaag 1 maart zijn Sophia Weavers (30) en Marjoleine van Klaveren (51) de eigenaren van Bijl PR en vormen zij het management van het bureau. Ruud Bijl (65) draagt, op de dag dat het bureau 33 jaar bestaat, alle aandelen over en stopt ook als directeur. Ruud Bijl blijft als associate consultant betrokken bij het bureau.

In januari 2021 werden Van Klaveren en Weavers partners van het bureau, waarbij de intentie was dat dit zou leiden tot een volledige overname. Marjoleine van Klaveren is vanaf 2008 werkzaam bij Bijl PR, Sophia Weavers vanaf 2017. Ruud Bijl: “Mooi om het bureau te mogen overdragen aan een volgende generatie. Marjoleine en Sophia zijn allebei ‘besmet’ met het Bijl DNA. Ik heb er alle vertrouwen in dat zij er een succes van zullen maken. Ik zal er vanaf de zijlijn glimlachend naar kijken.”

V.l.n.r Marjoleine van Klaveren, Ruud Bijl en Sophia Weavers

Weavers en Van Klaveren zijn enorm trots dat zij het bureau overnemen: “Bijl PR is en blijft Bijl PR door ons team en ons DNA. Die cultuur en onze herkenbare werkwijze blijven onveranderd. Onze klanten en relaties kunnen blijven rekenen op onze ambitie, creativiteit en toewijding voor de beste resultaten.”

Fotografie: Rob van der Voort