Vandaag start de Nationale Klimaatweek 2022!

Vandaag start de Nationale Klimaatweek 2022!

En daar kijken we bij Bijl PR al even naar uit! De afgelopen maanden hebben we samen met Campagne gewerkt aan dit mooie project voor het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat. Vandaag start de week met de teller op 245 Klimaatburgemeesters en het nog steeds groeiende aantal van 152 Klimaatsupporters, waaronder onze klanten Thalys, Alpro, Greenwheels, Vitam, Marktplaats en T-Mobile Nederland.

Tijdens de week staan er ontzettend veel mooie evenementen op de planning. Initiatieven van Klimaatburgemeesters, Klimaatsupporters en anderen door heel Nederland. Zo komt een groot deel van Nederland tijdens de week in beweging voor een beter klimaat. Weten welke evenementen er in jouw omgeving worden georganiseerd? Kijk dan naar de agenda.  

Na de NKW 2022 blikken we nog een keer uitgebreid terug. Voor nu focussen wij op onze eigen kantoor- challenge: met collega’s een week lang een aantal thema’s aankaarten en ons eigen gedrag veranderen. Papierloos werken, CO2-vrij reizen, plantaardig eten en praktijkvoorbeelden aan elkaar uitlichten over hoe we als bedrijf onze impact op het klimaat kunnen verminderen. Met onze fanatieke collega’s, weten we zeker dat deze challenge zeer serieus genomen wordt.