Ontdek Disneyland® Paris opnieuw met Thalys

Ontdek Disneyland® Paris opnieuw met Thalys

Na een pauze van bijna twee jaar door corona rijdt Thalys weer naar twee geliefde bestemmingen. De dienstregeling naar de stations Marne-la-Vallée (Disneyland® Paris) en Parijs-Charles de Gaulle is hervat. En omdat wij al ruim 12 jaar voor Thalys werken, zijn wij extra blij dat de treinen weer rijden. De hervatting van de dienstregeling mocht wel gevierd worden en daarom maakten wij een mooi pr-moment van deze eerste rit. Als kers op de taart mocht onze junior adviseur Lizanne van Berghem mee met Thalys naar Disney.

Het einde van pandemie lijkt steeds meer in zicht, zeker nu we weer grotendeels vrij door Europa mogen reizen. Ook Thalys heeft afgelopen weekend haar dienstregeling weer kunnen hervatten. De treinen naar Disneyland® Paris en luchthaven Parijs-Charles de Gaulle rijden weer. Aan Bijl PR de taak om Nederland op de hoogte te brengen van dit goede nieuws. Te beginnen met een persbericht dat we deelden met media. Dat leverde een aantal leuke publicaties op, waaronder een artikel van RTL Nieuws en reismagazine Travelpro. Ook onderdeel van onze aanpak: influencers uitnodigen om zelf deze bijzondere rit mee te maken. Uiteindelijk gingen drie influencers en hun families met ons mee naar Disney.

Plezier in overvloed

Op de dag zelf was onze junior adviseur Lizanne van de partij om de influencers te begeleiden én ter plekke het persbericht uit te sturen. De trein naar Disney vertrok al vroeg, maar dat mocht de pret zeker niet drukken. Zowel de influencers als de crew van Thalys hadden zichtbaar zin in de trip, wat resulteerde in een mooi en bijzonder weekend. Gevuld met heel veel lol, plezier en met name blijdschap om het feit dat dit soort tripjes weer kunnen. Met als resultaat niet alleen mooie publicaties, maar ook leuke content van de influencers.

Lizanne: “Dankzij deze trip ben ik nu écht compleet ondergedompeld in de wereld van Thalys. Het was ontzettend leuk en leerzaam om onze klant op deze manier te leren kennen. Daarnaast was het voor mij ook heel tof om de influencers te ontmoeten waarmee ik op voorhand contact had over de trip. Dat ik over hun schouder mee kon kijken terwijl zij mooie content creëerden, maakte voor mij de cirkel rond.”  

Duurzaam alternatief

Binnen 3 uur en 27 minuten brengt Thalys je van Amsterdam naar luchthaven Parijs-Charles de Gaulle en binnen 3 uur en 40 minuten stap je uit voor de ingang van Disneyland® Paris. Momenteel rijden er twee retourritten per weekend als duurzaam alternatief voor de auto of het vliegtuig. We hebben zelf ervaren hoe fijn het is om met de trein naar Disney te reizen en we kunnen het iedereen aanraden. Ontdek jij Disneyland® Paris binnenkort ook opnieuw met Thalys?