INGE GAAT HAAR ANALISTEN-HART ACHTERNA, MAAR BLIKT EERST TERUG

INGE GAAT HAAR ANALISTEN-HART ACHTERNA, MAAR BLIKT EERST TERUG

Bedankt Inge! Vandaag nemen we afscheid van deze nieuwsgierige, enthousiaste en betrokken adviseur. Maar ook van een fijne collega. Inge liep in 2018 voor het eerst ons kantoor binnen voor haar stage, om in 2022 terug te keren met een Masterdiploma én ervaring als data-analist op zak. Na bijna een jaar bij Bijl PR gaat ze haar analisten-hart achterna, maar niet zonder een terugblik op haar mooiste herinneringen bij ons.

Bijna een jaar samenvatten in een blog? Dat moet lukken… zou je denken! Totdat je bij Bijl PR binnen komt en ervaart hoeveel er elke dag gebeurt in het kantoor aan de Coolsingel. Met dagelijks nieuwe vragen, uitdagingen én levenslessen is dat namelijk ontzettend divers. Hierbij een greep uit mijn mooiste herinneringen en ervaringen.

Zeg je Bijl PR dan denk je aan maatschappelijke betrokkenheid

Vanaf dag één bij Bijl voelde ik hoe het hele bureau maatschappelijke betrokkenheid ademde. Elke – ja, écht elke – Bijler is op een eigen manier betrokken bij of gepassioneerd over allerlei maatschappelijke onderwerpen. Van aandacht vragen voor het klimaat tot gesprekken op gang brengen over diversiteit en inclusie: alles komt voorbij. Dat zie je dagelijks terug op kantoor, bijvoorbeeld tijdens de wekelijkse inspiratiesessies. Daar worden gevoelige onderwerpen niet weggeschoven, maar gaat iedereen het gesprek aan met een open houding. En, niet voor niets stonden we laatst klaar om verzorgingstehuis Pniël van Lelie Zorggroep te helpen tijdens Bijl PR Supports Rotterdam. Ik vind het ontzettend mooi hoe een bureau zoveel verschillende vraagstukken omarmt en stuk voor stuk met evenveel energie aanvliegt. Dat inspireert mij om dat ook te blijven doen.

Nationale Klimaatweek 2022

Tijdens dit mooie project heb ik ontzettend veel geleerd en meegemaakt. Van contacten onderhouden met Klimaatburgemeesters en Klimaatsupporters tot het organiseren van de landelijke kick-off. Het is een ontzettend divers, interessant en vooral maatschappelijk relevant project met een boodschap die mij aan het hart gaat, namelijk: ‘iedereen kan bijdragen aan een duurzamer Nederland’. Samen zorgden we ervoor dat de tweede editie van de Nationale Klimaatweek een groots succes werd. Ik ben er ontzettend trots op dat ik samen met mijn collega’s voor het ministerie van Economische Zaken en Klimaat aan de slag mocht gaan!

Ontelbaar veel mooie verhalen

Voor een periode ben ik ook aangehaakt bij de opdracht voor het Nederlands Veteraneninstituut. De indrukwekkende verhalen van veteranen ga ik nooit vergeten. Stuk voor stuk laten deze verhalen maar al te goed zien hoe belangrijk het is om met elkaar aan vrijheid te blijven werken. Maar ook de verhalen die ik via collega’s meekreeg, bijvoorbeeld over acties die zij samen met klanten aan het opzetten zijn of de reacties op het resultaat daarvan. Het was een eer om zo vaak verrast, ontroerd, en geïnspireerd te worden.

Bedankt voor alles Bijl PR!

En nu? Nu ga ik mijn analisten-hart achterna en aan de slag als analist stakeholdermanagement. Tot ziens Bijlers!