Handen uit de mouwen tijdens Bijl PR Supports Rotterdam 

Handen uit de mouwen tijdens Bijl PR Supports Rotterdam 

Dagelijks werken we bij Bijl PR met veel passie voor onze klanten. Maatschappelijke projecten en thema’s voeren de boventoon. Bijlers zijn trots op deze klussen en de betrokkenheid bij de samenleving is iets wat ons bindt. Als we iets extra’s kunnen doen voor de samenleving, pakken we dat graag op. Daarom introduceren we dit jaar ‘Bijl PR Supports Rotterdam’. Een dag dat we zelf de handen uit de mouwen steken om vrijwilligerswerk te doen en dus even niet op kantoor zijn.  

In de zorg 

Alle medewerkers steken tijdens ‘Bijl PR Supports Rotterdam’ letterlijk de handen uit de mouwen. We zetten ons een dag vrijwillig in bij een organisatie of instelling in Rotterdam die extra hulp kan gebruiken. Dit jaar gaan we dinsdag 18 april aan de slag in verpleeghuis Pniël van Lelie Zorggroep in Rotterdam. Deze locatie biedt revalidatiezorg, zorg voor mensen met dementie, zorg in de laatste levensfase en beademingszorg. 

Moestuin 

Voor de bewoners en cliënten van verpleeghuis Pniël gaan we onder andere aan de slag in de tuin. Er is een wens voor een verhoogde moestuin, zodat deze ook geschikt is voor mensen in een rolstoel. Daarnaast krijgen de balkons van de kamers van de bewoners een flinke schoonmaakbeurt. Na het poetsen worden plantenbakken gevuld met kleurrijke bloemen en planten. 

Contact 

Het gaat deze dag niet alleen om de werkzaamheden, maar ook om de contact met de bewoners en cliënten. “We zijn heel blij met zoveel extra handen, daar maken we graag gebruik van”, zegt Jessica Westhoeve, welzijnscoach bij Pniël. “Daarnaast is dit ook een gezellige dag voor ons bewoners en cliënten. We nodigen bewoners en cliënten uit om deel te nemen aan de activiteiten, te komen kijken of een gezellig praatje te maken met de vrijwilligers. Zo geniet iedereen op zijn of haar manier van deze mooie dag.”