EVEN VOORSTELLEN: TOM VAN SOEST

EVEN VOORSTELLEN: TOM VAN SOEST

Meet Tom! Enthousiaste en energieke vragensteller met oog voor resultaat.

Zowel op het gebied van studie als werk ben ik begonnen in de wereld van ‘hospitality’. Ik ben geboren en getogen in Breda, waar ik ook mijn opleiding International Hotel Management heb gevolgd en afgerond. Een onderdeel daarvan was een hotelstage in Barcelona, één groot avontuur! Helaas ben ik het Spaans niet meer zo machtig als toen ik er woonde, maar ik kom nog steeds best een eind. Wel heb ik geleerd om duidelijk te communiceren met verschillende mensen en culturen. Daarnaast heb ik geleerd om te achterhalen wat een klant van mij verwacht, zodat je verwachtingen kunt managen. Skills die ik graag breder in wil zetten.

Streven naar meer

Toch voelde ik dat ik binnen ‘hospitality’ niet mijn uiteindelijke werkomgeving zou gaan vinden. Door een master in Marketing heb ik mijn passie en kennis voor branding en strategie kunnen vergroten. Mede hierdoor draai ik mijn hand niet om voor grote hoeveelheden data en vertaal ik deze graag naar concrete taal. Resultaatgericht, gestructureerd en met oog voor detail ga ik te werk.

In mijn laatste studiejaar ben ik naar Rotterdam verhuisd. Ik voel mij hier echt thuis! Ik ben direct als floormanager aan de slag gegaan bij een Franse brasserie, maar daar is door mijn start bij Bijl PR een einde aan gekomen. Graag wil ik ervaren wat ik met mijn opgedane kennis in de praktijk kan doen. Daarbij kan je binnen PR ook nog eens inhoudelijk écht iets voor iemand betekenen. Klinkt goed toch?

En meer…

In mijn vrije tijd bezoek ik met veel plezier nieuwe foodconcepten in de stad. Rotterdam heeft zoveel te bieden. Als familiemens ben ik nog vaak te vinden in Breda. De gezellige sfeer die hier hangt is niet met woorden te omschrijven. Om mijn conditie een beetje op peil te houden loop ik graag hard, een rondje Kralingse Plas, precies vijf kilometer lang én een prachtig stukje van Rotterdam. Daarnaast wandel ik met een vriendin naar verschillende steden, een soort uit de hand gelopen grap. Van Rotterdam naar Utrecht is voor alsnog het record, dit duurde veertien uur. Of daar binnenkort verandering in gaat komen is nog de vraag…