EVEN VOORSTELLEN: JAMIE-LEE BALRAK

EVEN VOORSTELLEN: JAMIE-LEE BALRAK

Meet Jamie-Lee. Een enthousiaste creatieveling die van impactvolle storytelling houdt. Het komende half jaar doet ze haar afstudeerstage bij Bijl PR en onderzoekt ze diversiteit en inclusie. Met name hoe Bijl PR inclusieve communicatie kan inzetten om verschillende etniciteiten beter te bereiken.

Ik heb altijd al geweten dat ik energie haal uit het creëren van creatieve uitingen – vandaar dat ik ben begonnen met studeren aan het Grafisch Lyceum Rotterdam. Uiteindelijk kwam ik erachter dat ik niet alleen maar bezig wilde zijn met het ontwerpen van grafische beelden. Ik wilde deze uitingen combineren met pakkende teksten. Daarom ben ik Communicatie aan de Hogeschool Rotterdam gaan studeren.

Pakkende content met een boodschap

Met volle overtuiging kan ik zeggen dat creatieve communicatie én het werken aan verbindingen tussen mens en merk mij aanspreken binnen het vak. Sprekende content, pakkende teksten en werken aan oplossingen voor maatschappelijke onderwerpen. Perfecte combinatie, toch? Dat vind ik ook!

Storytelling heeft altijd een speciaal plekje in mijn hart. Vroeger hield ik al heel erg van het luisteren naar verhalen. Verhalen brengen mensen samen, helpen begrip creëren en scheppen nieuwe, betekenisvolle verbindingen. Dat is de kracht van storytelling: een kracht die ik in de toekomst wil benutten.

Het hart op de juiste plaats

Hier zit ik dan in mijn laatste jaar, bezig met een interessant vraagstuk omtrent diversiteit en inclusiviteit. Ik krijg soms wel eens de vraag: ‘’Waarom heb je voor Bijl PR gekozen?’’ En ik kan daar maar één duidelijk antwoord op geven: ‘’Omdat het een bureau is met een hart.’’ Een bedrijf met het hart op de juiste plek en daarom een bedrijf waar ik graag deel van wil uitmaken.

Tijdens mijn afstudeerperiode bij Bijl PR zou ik veel meer kennis op willen doen over het proces van reputatiemanagement en PR campagnes. Maar als ik zo kijk naar waar Bijl PR zich mee bezighoudt, denk ik dat ik wel op de goede plek zit. Ik kan niet wachten om dit avontuur bij én met Bijl PR aan te gaan!

Filmliefhebber in hart en nieren

Ik ben een echte filmliefhebber. Pathé is eigenlijk wel een beetje mijn tweede huis geworden. Maar ik vind het ook helemaal geen probleem om op de bank te zitten en een film te streamen met een lekker kopje thee in mijn handen. Daarnaast hou ik ook erg van lekker eten met mijn vrienden en nieuwe keukens ontdekken.