Even voorstellen: Femke Roos

Even voorstellen: Femke Roos

Meet Femke. Een derdejaars studente Communicatie aan de Hogeschool Rotterdam, die het komende half jaar stage loopt bij Bijl PR. Hier wil ze leren verbinden. Verbinden door een verhaal te vertellen. Verbinden door een boodschap over te brengen die echt impact op iemand maakt. Verbinden om klanten te helpen.

Wat motiveert mij?

Ik wil me meer verdiepen in het communicatievakgebied en ik weet dat ik met mijn meeloopstage bij Bijl PR aan het juiste adres ben. Ik ben een enthousiasteling en ik kan niet wachten tot ik hier nieuwe dingen leer. Van een uitdaging kijk ik niet vies op. Het ‘Bijl team’ bestaat uit een sterk en ervaren team en je merkt hun passie voor dit vak. Dat vind ik mooi om te zien. Een fijne werksfeer vind ik belangrijk en dat is hier zeker te vinden. Bij Bijl PR merk ik een informele, maar toch professionele houding. Iets wat goed bij mijn werkwijze aansluit. Bij dit bureau krijg ik de mogelijkheid om mijn steentje bij te dragen en om daadwerkelijk een verschil te maken met communicatie. Dat is wat mij motiveert.

Wie ben ik?

Oorspronkelijk kom ik uit Boskoop, maar sinds ik in Rotterdam naar school ga, is dit toch wel mijn favoriete stad geworden. Rotterdam is mooi, aangenaam, divers, open en innoverend. Een stad die bij mij past. Ik zou mezelf omschrijven als een open persoon die veel van gezelligheid houd. Vrije tijd vul ik het liefst zo snel mogelijk op door plannen te maken met vrienden en vriendinnen. Je mag dan ook wel zeggen dat ik een energiek en gedreven persoon ben die het liefst mensen om zich heen heeft.
‘Maak plezier’ is voor mij het perfecte motto. Om geluk te creëren is dit de basis en hoop dan ook dat de gehele samenleving dit waarmaakt. Ik ben ervan overtuigd dat ik op de Coolsingel 104 in Rotterdam tijdens mijn leerzame én uitdagende stage dit zeker waar ga maken!