Even voorstellen: Dominiek Conrads

Even voorstellen: Dominiek Conrads

Meet Dominiek. Een enthousiaste communicatiestudent die het komende half jaar stage loopt bij Bijl PR.

Communicatie is iets essentieels van de mens. Ik zeg altijd, ‘zonder goede communicatie komen we nergens’. Van jongs af aan beoefen ik mijn communicatieve vaardigheden met veel enthousiasme. Dit resulteerde in een mooie ontwikkeling op het gebied van communicatie waar ik tot op de dag van vandaag nog veel van mag genieten. Spreken, schrijven, verbinden, noem het maar op. Mijn passie hiervoor is grenzeloos.

Beter ‘laat’ dan nooit

Momenteel studeer ik Communicatie aan de Hogeschool Rotterdam. Ik voel mij hier erg op mijn plek. Voordat ik mijn plek had gevonden, heb ik het één en ander gestudeerd. Zo ben ik eerst na mijn middelbare school de logistiek ingestapt, vervolgens de diëtiek. Beide studies waren erg interessant, maar op mijn plek voelde ik mij niet. Een gemene deler ontdekte ik wel: tijdens beide studies vond ik het vak communicatie het leukst. Mijn passie voor dat vak groeide steeds sterker. Ik was ook nog niet klaar met leren, dus al snel besloot ik me in te schrijven voor de studie Communicatie.  

Een druk leven met veel ambities

Nu, na twee jaar met veel enthousiasme aan de Hogeschool Rotterdam te studeren, is het tijd om stage te lopen. Tijdens mijn zoektocht naar het geschikte bedrijf, kwam ik al snel Bijl PR tegen. Zoals ik al eerder zei ‘kom je zonder goede communicatie nergens’. Een belletje was daarom als snel gepleegd. Natuurlijk bleef het hier niet bij. Door middel van nauwe communicatie en een aantal goede gesprekken was ik meteen overtuigd dat Bijl PR het juiste leerbedrijf is, passend bij mijn ambities. Met de verschillende kerntaken van Bijl PR zoals reputaties bouwen, bewaken en verstevigen zal ik me snel thuis voelen. Mijn ambitie is om bij Bijl PR hun ‘geen one size fits all’ –aanpak eigen te maken.  Met een druk leven door school, hobby’s en een bijbaan zal het even aanpoten worden, maar ik kijk met veel plezier uit naar het komend halfjaar!