EVEN VOORSTELLEN: INGE PORTEGIES

EVEN VOORSTELLEN: INGE PORTEGIES

Meet Inge. Vrolijk en analytisch communicatietalent met een oog voor data.

Na mijn stage bij Bijl PR wist ik gelijk: hier wil ik werken. Waarom? Iets met een ontzettend leuk en ervaren team en mooie klanten. Met elkaar maatschappelijk relevante verhalen vertellen waarmee we mensen, organisaties en oplossingen aan elkaar verbinden. Dát wil ik doen.

In de tussentijd

Als media-analist heb ik ervaren en geleerd hoe je al dat verschijnt in media kan gebruiken om tot waardevolle inzichten te komen. Van kansen en maatschappelijke trends spotten tot het in kaart brengen van wat communicatie (zichtbaar) heeft opgeleverd. Ik kijk ernaar uit deze ervaring in te zetten bij Bijl PR, maar ik wil ook een stap verder kijken: hoe vertalen we deze (en aanvullende) inzichten naar een geweldige strategie waarmee we ons doel gaan bereiken?

Ik vind het mooi om te zien hoe Bijl PR deze werkwijze van begin tot eind helemaal eigen heeft gemaakt en zo maatschappelijk relevante thema’s op de kaart zet. Dat bevestigt voor mij hoe mooi dit vak is en waarom ik mij verder wil ontwikkelen als analytische, pragmatische en creatieve verbinder.

Wie, wat, waar

Van wonen in Rotterdam tot werken in Rotterdam. Ik ben er ontzettend graag. Voor een borrel op het terras, het uitproberen van de meest diverse restaurantjes, een rondje longboarden om de Kralingse Plas, hardlopen langs De Maas, het ontdekken van kunst, lange stadswandelingen of een gezellig festival. Als groot filmfanaat ben ik altijd te porren voor een filmavondje, wat mij betreft dé manier om een verhaal te vertellen. Overigens vermaak ik mij buiten Rotterdam ook prima, het is niet voor niets de gateway to Europe.