SAMENWERKING SHELL LUBRICANTS BENELUX

SAMENWERKING SHELL LUBRICANTS BENELUX

Shell Lubricants produceert en verkoopt een ruim assortiment aan smeermiddelen, bestemd voor zowel particulieren als bedrijven. In meer dan 120 landen, al meer dan 70 jaar. Wereldwijd werken ruim 200 honderd wetenschappers en ingenieurs dagelijks aan ontwikkeling van smeermiddelen in gespecialiseerde centra.

Bijl PR ondersteunt Shell Lubricants bij marketing- en pr activiteiten voor de Beneluxmarkt. Een belangrijk speerpunt daarbij is de rol die Shell speelt bij de energietransitie.

Shell Lubricants Trends & Technology Symposium

Bijl PR is medeverantwoordelijk voor de organisatie van het eerste Shell Trends & Technology Symposium in de Benelux. Dit symposium, waarin de energietransitie centraal staat, is bedoeld voor klanten, distributeurs en (vak)media in de Benelux. Ruim 200 gasten kregen een interessant programma voorgeschoteld waarin in trends, technologie en innovaties in het vakgebied centraal stonden.

Rol Bijl PR

Bijl PR fungeert als spin in het web, draagt zorg voor bijdrage in het concept en neemt de projectleidersrol op zich. Bijl PR treedt op als intermediair tussen de evenementenlocatie en Shell en organiseert vanuit die rol spreker(s), techniek, catering, aankleding en levert de moderator op de dag zelf. Daarnaast verzorgt Bijl PR het hele proces rondom het uitnodigingsbeleid, van uitnodiging tot evaluatie achteraf. Ook begeleidt Bijl PR aanwezige media.

Gasten spreken in een enquête hun waardering uit voor het evenement met een 7,5. Ook oogst het symposium nationaal en internationaal lof.