P&O FERRIES IN ZEE MET BIJL PR

P&O FERRIES IN ZEE MET BIJL PR

De Britse rederij P&O Ferries kiest voor Bijl PR voor de ontwikkeling en uitvoering van haar pr activiteiten in Nederland. P&O Ferries heeft een vloot van méér dan 20 schepen en voert zo’n 30.000 overtochten per jaar uit met meer dan 10 miljoen passagiers, 1.6 miljoen auto’s en 2.2 miljoen vrachteenheden over de routes tussen Groot-Brittannië, Frankrijk, Ierland, Nederland en België. Bijl PR gaat de marketingafdeling ondersteunen met externe communicatie.

Met de cruiseferries de Pride of Rotterdam en de Pride of Hull vervoert de rederij dagelijks passagiers van Rotterdam naar het Engelse Hull. De schepen behoren tot de grootste ferries in Europa. Dankzij de faciliteiten aan boord zoals livemuziek, casino, discotheek en een bioscoop is de overtocht naar Hull al een feest op zichzelf. Bijl PR is trots om te mogen werken voor dit schitterende merk.

Meer passagiers

Bijl PR zal bijdragen de naamsbekendheid van P&O Ferries verder te vergroten en het aantal passagiers vanuit Nederland naar Groot-Brittannië nog meer te laten groeien.