EVEN VOORSTELLEN: MICHAEL WIJLHUIZEN

EVEN VOORSTELLEN: MICHAEL WIJLHUIZEN

Meet Michael. Bevlogen allround communicatieadviseur.

Communicatie is voor mij meer dan alleen maar informatie overbrengen bij een ander. Het gaat mij om mensen te raken en in beweging te brengen. Wat wil je dat de ontvanger gaat doen na het lezen van jouw boodschap? Dat is waar het voor mij om draait.

Hier komt mijn kennis van gedragswetenschappen en ervaring bij een belangenorganisatie goed van pas. Ik heb jarenlange ervaring met campagnes die maatschappelijke kwesties op de agenda hebben gezet. Dat doe ik door de menselijke verhalen te vertellen die achter de techniek, cijfers en het beleid schuil gaan. Hiermee probeer ik mensen te raken en zo de wereld een stukje beter en socialer te maken. Het motiveert me als het resultaat van mijn werk impact heeft op het dagelijks leven van mensen. Dat is ook wat me zo aanspreekt in Bijl PR.

Mooie dingen maken

Naast mijn werk ben ik ook echtgenoot en vader. Naast alle logistiek die drie kinderen met zich meebrengt, helpt het me ook om te relativeren. Als mijn kinderen vragen wat ik nou precies doe voor mijn werk zeg ik dat ik verhalen vertel en mooie dingen maak. Dat is in essentie eigenlijk wat ik doe. In de keuken probeer ik ook mooie dingen te maken. Koken is voor mij een vorm van ontspanning. Na een dag werken met concepten en strategieën vind ik het heerlijk om me te focussen op één taak.

In beweging blijven

Om zelf in beweging te blijven hockey ik al mijn hele leven. Sinds corona is daar hardlopen bij gekomen. In eerste instantie ging ik hardlopen omdat niks anders kon, maar al snel had ik de smaak te pakken. Ik stelde mij als doel om de halve marathon van de CPC in mijn woonstad Den Haag te lopen. Nadat de CPC werd uitgesteld, ben ik zelf maar in mijn eentje een halve marathon gaan lopen door de Haagse duinen. Als ik mijzelf een doel stel probeer ik dat te halen, linksom of rechtsom. Privé, maar ook zeker in mijn werk.