EVEN VOORSTELLEN: LOUISA VAN DER SLUIJS

EVEN VOORSTELLEN: LOUISA VAN DER SLUIJS

Meet Louisa. Een energieke en leergierige communicatie studente die graag haar handen uit de mouwen steekt. Het komende half jaar doet ze dat als afstudeerstagiaire bij Bijl PR en onderzoekt ze op welke wijze laaggeletterden beter kunnen worden bereikt.

Als vierdejaarsstudente communicatie grijp ik iedere kans om mezelf te ontwikkelen. Van stages, extra multidisciplinaire projecten tot deelnemen aan een PR-case competitie met studenten uit Parijs en Londen. Stilzitten is dus niet helemaal mijn ding zoals je kunt lezen. En ja, het klopt ook dat ik best een streber ben. Maar ik wil mijn kennis graag vergroten. Mijn afstudeertraject zie ik als een mooie uitdaging en ik kan niet wachten om te leren van de gedreven en ervaren Bijlers.

Uitdagend vakgebied

Wat ik het mooiste vind aan het communicatievak is dat communicatie in iedere branche – van overheid tot commercieel – een belangrijke rol speelt. Het gaat altijd om het overbrengen van een boodschap, maar wel steeds op een andere manier. De verschillende manieren van communiceren maken het vak voor mij afwisselend en interessant. En soms ook een tikkeltje uitdagend.

Als geboren en getogen Rotterdammer vind ik het leuk om in mijn vrije tijd de stad verder te ontdekken. Een wijntje drinken met vrienden of lekker eten in een Italiaans restaurant. Maar ik hou ook van avontuur en reizen. Van bergen beklimmen in de Franse Alpen tot cultuur opsnuiven in Azië. Ook als ik niet op reis ben, doe ik graag aan sport. Twee keer per week ben ik op de Rotterdamse hockeyvelden van Leonidas te vinden. En ik train op dit moment voor de kwart marathon van Rotterdam. Ik ben er zeker van dat ik met een goede tijd finish op de Coolsingel voor de deur van ons kantoor!