EVEN VOORSTELLEN: LARISSA EVORA

EVEN VOORSTELLEN: LARISSA EVORA

Meet Larissa. Energiek communicatietalent, vastberaden om de maatschappij net iets beter en mooier te maken.

Little girl, big dreams

Als klein meisje was ik ervan overtuigd dat ik zou doorbreken als zangeres en danseres, geen enkel familiefeestje was veilig. Met een bezoek aan Amerika en wat zang- en danslessen dacht ik wel dat dat zou lukken. Zelfvertrouwen is geen slechte eigenschap, toch?

Een aantal jaren later, beïnvloed door true crime (is overigens nog steeds mijn guilty pleasure!) wilde ik aan de slag bij de recherche. Tegelijkertijd was ik uren bezig met mijn outfits samenstellen, dus een job als ontwerpen, stylist of marketeer in de modewereld leken mij ook wel wat. Kan je merken dat mijn sterrenbeeld Weegschaal is?! Haha. Eén ding is zeker, inmiddels ben ik besluitvaardiger.

Hart voor de maatschappij

Hoe ouder ik werd, hoe meer ik leerde over mijn eigen idealen. Ik kwam erachter dat ik iets wilde doen dat verder reikte dan mijn eigenbelang. Als plantaardige eter ben ik namelijk geïnteresseerd in de vraag hoe wij als samenleving duurzamer kunnen leven. Mijn werk moet een afspiegeling zijn van wie ik ben als persoon: betrokken in de breedste zin van het woord. De keuze om bij Bijl PR te solliciteren was dan ook snel gemaakt. Wat mij zo fascineert aan het vakgebied is hoe communicatie mensen kan laten bewegen. Door uitdagende maatschappelijke vraagstukken aan de kaak te stellen en taboes te doorbreken, ontstaat verbinding, wordt beter begrip gestimuleerd en uiteindelijk verandering bewerkstelligd.  Het maatschappelijke karakter van onze opdrachtgevers geeft het werk betekenis, vooral als je ziet wat het teweeg brengt. Ik heb ontzettend veel zin om hiermee aan de slag te gaan!

In juli ben ik afgestudeerd als communicatieprofessional. Ik ben er klaar voor om het pr-vak te verrijken met mijn frisse blik, enthousiasme en doorzettingsvermogen. Ik bijt me graag vast in alles en hierbij komt mijn onderzoekende houding goed van pas, maar het bedenken van een tof concept kan mijn hart ook sneller laten kloppen.

Waar ben ik te vinden?

Geboren in Rotterdam, getogen in Rotterdam. Never going out of Rotterdam.

In mijn vrije tijd sport of lees ik graag, maar ik kan ook genieten van een goede serie. Het allerliefst ben ik omringd door vriendinnen en geliefden. Ik kan blij worden van een goed gesprek en lekker eten.

Als het weer mag, vind je me op een terras of in een restaurant met een Sauvignon Blanc in mijn hand. Of ergens op een tropisch strand met mijn voeten in het zand. Daarnaast ben ik niet vies van een feestje of festival. Voor nu kan ik daar vooral over dagdromen. Die goede oude tijd…