EVEN VOORSTELLEN: HELEN TAYLOR

EVEN VOORSTELLEN: HELEN TAYLOR

Meet Helen. Tweetalige communicatieadviseur die van flashpacken houdt: in luxe de wereld over met een rugzak op de rug.

Communicatie met een heldere strategie, een verhaal dat klopt en een timing die perfect is. Blijer kun je me niet maken. Al werkend heb ik mijn passie voor communicatie ontdekt en de afgelopen 7 jaar daarin ervaring opgedaan in de culturele en toeristische sector. Geen toeval dan ook dat reizen mijn favoriete bezigheid is. Het afgelopen jaar heb ik het reizen noodgedwongen vervangen door het ontdekken van nieuwe, exotische recepten in eigen keuken. Niet helemaal hetzelfde, wel erg lekker (soms!). De vele noedels, pasta’s en curry’s sla ik er op de tennisbaan af.

Mijn eigen Brexit

Ik zette mijn eerste stappen in Engeland waar ik ben geboren, maar inmiddels ben ik vernederlandst en juich ik dit EK gewoon mee voor onze Oranjeleeuwen. Wel koester ik nog altijd bepaalde Britse eigenschappen: ik blijf altijd beleefd en dring nooit voor. Tja, sommige dingen verleer je nooit. Dat wordt tegenwoordig wel mooi uitgebalanceerd met een bescheiden stukje Nederlandse directheid. Een andere erfenis vanuit mijn geboorteland: ik ben tweetalig opgevoed. Die tweetaligheid gaat goed van pas komen bij het werken met de internationale klanten van Bijl PR.

Bijl PR & ik

Het voorjaar van 2021 was niet de eerste keer dat ik solliciteerde bij Bijl PR. Ook een paar jaar geleden deed ik al een poging. Een eigenzinnig bureau, resultaatgericht en middenin de maatschappij met klanten die een verhaal te vertellen hebben. Dat sprak me toen aan en nu nog steeds. Gelukkig waagde ik nog een keer de sprong, nu met positief resultaat.

Na een tijd voor één merk te hebben gewerkt kijk ik er naar uit om aan de slag te gaan voor een scala aan klanten. Zorgen dat alle communicatiemiddelen in lijn zijn met de juiste communicatiestrategie is mijn drijfveer. Meer weten over mij en wat ik voor jou kan betekenen? Mail me op h.taylor@bijlpr.nl.