Even voorstellen: Fabienne Pennings

Even voorstellen: Fabienne Pennings

Meet Fabienne. Een derdejaars communicatiestudente die het komende half jaar stage loopt bij Bijl PR. Ze kijkt er met enthousiasme naar uit om bij Bijl PR alle kanten van het communicatievakgebied te leren kennen.

Waarom Bijl PR?

‘Bij ons kan je leren waar je interesses liggen’, was de zin in de stagevacature die mij meteen triggerde. Na twee jaar studeren ben ik klaar om mij meer te verdiepen in het communicatievakgebied en te ontdekken waar ik écht enthousiast van word. En met alle interessante en diverse werkzaamheden binnen Bijl PR, weet ik zeker dat ik daarvoor hier op het juiste adres ben. De ‘geen one size fits all, maar een aanpak op maat’-benadering spreekt me aan. Tijdens mijn stage hoop ik deze aanpak eigen te kunnen maken.

Bij Bijl PR merk je de professionaliteit en ervaring meteen. Het team is gedreven en alle Bijlers weten wat ze doen. Je wordt direct meegenomen in projecten en opdrachten waardoor je de kans krijgt om van alles wat te proeven. Hierdoor heb ik het gevoel dat ik echt ergens deel van uit maak.

Graag een volle agenda

Ik houd van gezelligheid en ben graag met mensen om mij heen. Het maakt niet uit wat we gaan doen: naar de film, een concert, een drankje doen; ik ben voor alles in. Kortom, mijn agenda zit vaak vol. En daar hou ik van. Maar naast alle gezelligheid word ik ook heel gelukkig van rustig een boek lezen op de bank met een kopje thee.

Ik ben enthousiast, houd van uitdagingen en probeer graag iets nieuws. Bij Bijl PR krijg ik de ruimte om nieuwe dingen te ontdekken die tegelijkertijd iets betekenen voor de maatschappij. Ik vind het belangrijk om me ergens voor in te zetten om zo echt waarde te kunnen creëren. Mijn stage zie ik dan ook als een nieuwe uitdaging waar ik écht wat van kan leren en ook iets kan toevoegen. Ik kijk ontzettend uit naar wat het komende halfjaar me gaat brengen!