EVEN VOORSTELLEN: CARINA KORTENOEVEN

EVEN VOORSTELLEN: CARINA KORTENOEVEN

Meet Carina. Vrolijke denker, doener én aanpakker.

Verhalen vertellen en mensen daar mee raken. Campagnes bedenken die er toe doen, voor organisaties met een écht goed verhaal. Dat is toch het mooiste wat er is? Ik vind van wel en daarom ben ik blij me bij het team van Bijl PR te mogen voegen. Rotterdams, middenin de samenleving, recht voor zijn raap. Yes!

Ik heb de afgelopen jaren brede ervaring opgedaan binnen het marketing- en communicatievak, in verschillende commerciële rollen. Nu kijk ik er naar uit die ervaring in te zetten als communicatieadviseur voor een diversiteit aan klanten van Bijl PR, vaak met een maatschappelijke insteek. Een passend concept of strategie bedenken, maar ook zorgen dat die van a tot z wordt uitgerold. Ik ga voor eindresultaat waar we met elkaar trots op kunnen zijn.

Wie ben ik?

Een Rotterdamse met duizend-en-een passies. Klinkt cliché, maar is toch echt zo. Reizen, (fair)fashion, hardlopen, schrijven en mijn racefiets zijn er een paar. Ik vind het interessant om na te denken over de vraag hoe we beter kunnen zorgen voor elkaar en onze planeet. In het weekend ga ik graag de natuur in, lekker door de modder klunen of racen. En als het straks weer kan: wijn op een terras of een festival in de zon!