BIJL PR ZOEKT ERVAREN ADVISEUR (32-40 UUR)

BIJL PR ZOEKT ERVAREN ADVISEUR (32-40 UUR)

Communicatie die je raakt. Iets met je doet. Werkt. De grens opzoekt. Emotioneert. Overtuigt. Relevant is. Recht uit het hart komt. Zijn doel bereikt. De kern raakt. Dat is Bijl PR. Niet te missen.

Bijl PR heeft het druk met inspirerende klussen voor toffe klanten. We zijn op zoek naar een energieke PR/communicatieadviseur. Kom jij ons team versterken? Je werkt bij ons op vraagstukken waar je hart sneller van gaat kloppen en waar je iets voor de samenleving betekent. Je bent voor onze klanten een sparringpartner en pakt de uitvoering van je adviezen snel en professioneel op. Dat doe je altijd samen met collega’s.

Bijl PR DNA, heb jij het?

De ideale kandidaat snapt wat er in de maatschappij speelt en kan dit vertalen naar de vraagstukken die spelen bij onze klanten. Bureau-ervaring is een pré, maar geen must. Je opleiding vinden we minder belangrijk dan passie voor het vak.  

Je hebt 5 tot 7 jaar ervaring, bij voorkeur in een adviserende rol. Je bent avontuurlijk, nieuwsgierig, commercieel, creatief en je kunt je goed uitdrukken in het Nederlands en Engels (in woord en schrift).

Wat biedt Bijl PR:

  • Goede arbeidsvoorwaarden
  • Flexibele werktijden (thuiswerken is bij ons al 20 jaar de gewoonste zaak van de wereld)
  • Mogelijkheid en ruimte om jezelf te ontwikkelen
  • Ruimte om jouw creatieve ideeën aan te dragen én daar wordt dan ook echt naar geluisterd
  • Werken vanuit een toplocatie met dagelijks uitzicht op de Coolsingel (zodra het weer kan!)

Geïnteresseerd?

Neem contact op met:
Ingrid Mulder (i.mulder@bijlpr.nl)
Bellen kan natuurlijk ook: 010-2842929.