Bijl PR STAAT ALTIJD OPEN VOOR TALENT

Bijl PR STAAT ALTIJD OPEN VOOR TALENT

Communicatieadviseur

De communicatieadviseurs van Bijl PR, ofwel de Bijlers, zijn nieuwsgierig, gedreven en staan midden in de samenleving. Sociale netwerkers met een passie voor pr en een brede maatschappelijke ontwikkeling. Doordouwers die altijd op zoek zijn naar mogelijkheden en oplossingen. Persoonlijkheden die niet bang zijn om hun onderbouwde mening te geven. Ze werken graag in teams, maar opereren net zo makkelijk zelfstandig.

Wil je ook een Bijler worden? Mail dan naar info@bijlpr.nl

Stage

Een stage bij Bijl PR is de kans om ervaring op te doen in het communicatievak. We bieden je de kans om te ervaren en te leren in de praktijk van een bureau met een uiteenlopend klantenportfolio. De invulling van je werkzaamheden is aan jou, we willen graag dat jezelf aangeeft wat je wilt doen. Wil je ondersteunen bij de creatie van strategie en aanpak? Meewerken aan spraakmakende campagnes? Of wil je je verdiepen in influencer marketing of soepele content maken voor websites of social media? Tijdens je stage helpen we je om je talenten te ontdekken en leren we je de eerste kneepjes van het vak. In ruil daarvoor ondersteun jij ons bij onze werkzaamheden. Natuurlijk krijg je alle ruimte voor studie-opdrachten.

Je bent minimaal vier dagen per week beschikbaar bent voor drie maanden en je volgt een gerelateerde opleiding op HBO of WO niveau.

Wil je stage bij ons lopen, mail dan naar info@bijlpr.nl.