BIJL PR NIEUWE PR BUREAU VOOR LUFTHANSA GROUP IN NEDERLAND

BIJL PR NIEUWE PR BUREAU VOOR LUFTHANSA GROUP IN NEDERLAND

Vanaf 1 januari werkt Bijl PR voor Lufthansa Group. Het Duitse bureau achtung! is internationaal verantwoordelijk voor het gehele account van Lufthansa wereldwijd. Bijl PR is gekozen als het bureau in Nederland. Lufthansa Group bestaat uit de merken Lufthansa, Austrian Airlines, SWISS, Eurowings and Brussels Airlines. Het internationale PR netwerk bestaat uit 41 landen, naast de thuislanden Duitsland, België, Oostenrijk en Zwitserland.

Achtung schakelde het agentschap The Network One in voor de selectie van bureaus wereldwijd. Aan de hand van criteria opgesteld door Lufthansa en achtung! werden geschikte bureaus geselecteerd. Ervaring in de luchtvaartindustrie, corporate en consumer communicatie, evenals uitstekende mediacontacten waren doorslaggevend voor de definitieve selectie.

Ruud Bijl: “Lufthansa heeft nog nooit eerder een PR bureau in Nederland gehad. Ik ben er trots op dat Bijl PR dat eerste bureau is. Het is een mooie kans om dit merk bij de Nederlandse consument meer op de kaart te zetten. Het is ook een mooie aanvulling op ons klantenportfolio. Er staat veel te gebeuren in de luchtvaartindustrie wat betreft concurrentie en klimaatuitdagingen.”