Bijl PR en Wyngs sluiten Joint Venture: diensten van Bijl PR nu ook in België beschikbaar 

Bijl PR en Wyngs sluiten Joint Venture: diensten van Bijl PR nu ook in België beschikbaar 


Bijl PR biedt per 1 maart 2024 ook haar diensten aan in België. Hiervoor heeft Bijl PR een joint venture gesloten met Wyngs. Omgekeerd biedt Wyngs haar diensten nu ook in Nederland aan. We zien in de markt steeds vaker de wens om diensten in zowel België als Nederland aan te bieden en wij spelen graag in op deze merkbare trend. Daarnaast hebben beide landen een gezamenlijke interessemarkt. Dit partnerschap stelt ons in staat deze markt samen te bedienen. Beide bureaus werken al lange tijd naar tevredenheid samen voor diverse klanten als Dexcom, Henkel en LiteBit.  

Over Bijl PR

Reputaties bouwen, bewaken en verstevigen, dat is wat Bijl PR doet. Voor merken, bedrijven en organisaties. Vanuit het hoofdkantoor in Rotterdam helpt Bijl PR haar klanten hun verhaal te vertellen. In de juiste taal, op het juiste moment aan de juiste mensen. En door in gesprek te gaan én te blijven met de omgeving. Resultaat staat voorop. Geen one size fits all, maar een aanpak op maat. Met een goede positie in het zowel nationale als internationale speelveld heeft het bureau uitgebreide ervaring met klanten zoals Odido, Ministerie van Economische Zaken en Klimaat, Randstad Groep, Greenchoice, Shell, Reltio, Marktplaats en Burengesprek. De ervaren adviseurs houden zich dagelijks bezig met diverse vakgebieden, waaronder corporate communicatie, issue- en crisiscommunicatie, mediastrategie, een breed aanbod aan trainingen en contentcreatie.

Over Wyngs 

Wyngs is een corporate communicatiebureau dat in 2018 opgericht werd door ervaren communicatiespecialisten Els Bruyninckx en Karen Sleurs. Het bureau is gespecialiseerd in pers- en stakeholderrelaties, interne communicatiestrategieën en employer branding. Met deze diensten ondersteunt Wyngs zowel multinationals als Coca-Cola, Q8, Henkel en BDO als lokale groeibedrijven als Copus Group en Liantis. Verder biedt Wyngs ook een breed aanbod aan trainingen aan, van mediatrainingen over message trainingen tot positioneringsoefeningen en LinkedIn-workshops, en is het kantoor in het Limburgse Sint-Truiden uitgerust met een studio voor de opname van podcasts. Kortom: een all round pakket aan kwalitatieve en strategische corporate communicatieondersteuning.