BIJL PR AAN DE SLAG VOOR VITAM

BIJL PR AAN DE SLAG VOOR VITAM

Bijl PR is aan de slag voor Vitam! Als facilitair horecadienstverlener wil Vitam mensen met lekker eten en drinken verleiden tot een gezonde en verantwoorde levensstijl. In meer dan 250 restaurants binnen bedrijven, campussen, ziekenhuizen en horeca speelt Vitam dagelijks een rol in het eetgedrag van tienduizenden gasten. Voeding biedt volop mogelijkheden om een waardevolle bijdrage te leveren aan vitale mensen in een vitale wereld. De bedrijfscateraar uit ‘s-Hertogenbosch neemt haar verantwoordelijkheid door haar gasten te helpen de gezonde en duurzame keuze te maken én door zelf te werken met respect voor mens, dier en milieu. Een mooi verhaal als je het ons vraagt. Wij zijn trots dat we Vitam mogen ondersteunen in het vertellen van dit verhaal, met mooie pr- en communicatie activiteiten.  

Klaartje Bauwens, Marketing en Communicatiemanager bij Vitam over de samenwerking: “Als ondernemende cateraar zijn wij elke dag bezig met lekker eten en drinken. Met onze visie ‘vitale mensen in een vitale wereld’ dragen wij continu bij aan de vitaliteit van onze gasten en aan een duurzamere wereld. Wij hebben vertrouwen dat Bijl PR ons kan helpen deze visie nog meer uit te dragen om zo onze impact verder te vergroten.”

Zichtbaarheid en naamsbekendheid

Samen met Vitam gaan we aan de slag om het merk nóg meer op de kaart te zetten als autoriteit op het gebied van hospitality en gezonde en duurzame voeding op de werkvloer. We zijn nu in de planfase en werken ideeën uit die we de komende maanden met elkaar willen realiseren. We bepalen hoe we consequent van ons gaan laten horen en bouwen zo aan een constante zichtbaarheid. Met als doel de naamsbekendheid van Vitam en het bewustzijn omtrent gezonder en vitaler eten op de werkvloer te verhogen. Bij zowel de (potentiële) opdrachtgevers van Vitam als de werknemers van die bedrijven.

Carina Kortenoeven, verantwoordelijk voor het account: “Vitam wil gezond eten aantrekkelijk en eenvoudig maken. Niet alleen slablaadjes en muffe rijstwafels, maar lekkere, voedzame en gevarieerde voeding die duurzaam en met lokale ingrediënten is bereid, zodat het goed is voor mens, dier en milieu. Dat is gewoon een goed verhaal! Tof dat we Vitam mogen helpen om dat verhaal nóg beter naar buiten te brengen.”