overheid & non-profit

Zorgmarketing in de praktijk

Zorgmarketing kan er in de praktijk bijdragen om mensen bewust te laten kiezen voor een gezondere levensstijl. Patiënten kunnen gemobiliseerd worden door de inzet van social media en mantelzorg kan beter op de kaart gezet worden. U hebt er misschien nog niet eerder bij stilgestaan maar marketing in de zorg is zeer relevant tegenwoordig.

Wij zijn Bijl PR en hebben in ons bestaan van ruim 20 jaar brede ervaring in de zorg opgebouwd. Patiënten zijn steeds mondiger en halen hun informatie overal vandaan. Wij helpen je graag met het beter communiceren over zorg en zorg gerelateerde onderwerpen. Samen met u zetten we een strategie op zodat uw organisatie een betere online positionering krijgt.

Succesvoller en transparanter met Bijl PR

  • Oog voor maatschappelijke ontwikkelingen
  • In gesprek komen met de juiste doelgroep
  • Verstevigen van reputaties
  • Altijd alert en scherp
  • Boodschappen terugbrengen tot de essentie

Neem direct contact op voor een samenwerking met ons. U neemt contact op middels de button hieronder of door te bellen naar 06 – 534 327 65. Het is uiteraard ook mogelijk om een e-mail te sturen.

Neem contact op

Zorgmarketing door Bijl PR

Het is belangrijk op de boodschap terug te brengen tot de essentie. Tevens dient de boodschap in de juiste taal en via de juiste kanalen naar de juiste doelgroep gecommuniceerd te worden. Dat is de sleutel tot succes. Daarmee brengen we mensen in beweging en maken we nieuws. Ook geven we producten en diensten een eigen karakter en bouwen, bewaken en verstevigen we reputaties.

Onze oren en ogen zijn altijd geopend. Hierdoor zijn we alert en scherp. Op deze manier zien we voor jou kansen maar ook bedreigingen. Dit doen wij altijd met jou samen want het is ons doel om met jou te praten, in plaats van tegen jou.

Maak kennis met Bijl PR

U kunt voor veel verschillende diensten bij ons terecht. Bijvoorbeeld crisis communicatie, public relations en overheidscommunicatie. Wij vinden het belangrijk om te laten zien wat ons werk teweeg brengt. Een uitspraak over succes begint altijd met het stellen van doelen.

De doelen worden altijd samen met jou van te voren vastgesteld. Op basis van deze gewenste output gaan we voor jou aan de slag met een passende meetmethode. Zo boeken we mooie resultaten voor u als klant en kunnen we u passend advies geven.

Onze achtergrond ligt in de Rotterdamse haven. Wij kennen de ins en outs van de industriële sector en zijn daarnaast werkzaam in de volgende overige markten: overheid, non-profit sector, retail, sport en de zorg.

Neem gelijk contact op

Wilt u meer informatie over Bijl PR en onze diensten? U kunt contact opnemen op verschillende manieren. Neem direct contact met ons op via de contact pagina. Het is ook mogelijk om te bellen naar 06 – 534 327 65 of stuur een e-mail naar info@bijlpr.nl.

Neem contact op