ZORGCOMMUNICATIE

Goede zorgcommunicatie kan er voor zorgen dat mensen bewust kiezen voor een gezondere levensstijl. Het is belangrijk dat ook duidelijk gemaakt wordt waarom die nieuwe regeling nodig is. Ook door social media kunnen patiënten gemobiliseerd worden en mantelzorg kan beter op de kaart worden gezet. Het is wel duidelijk dat communicatie in de zorg zeer belangrijk is.

Wij zijn Bijl PR en hebben in de ruim 20 jaar dat wij bestaan een brede ervaring in de zorg opgebouwd. Patiënten worden steeds mondiger en ze halen hun informatie overal vandaan. Het is ons doel om uw communicatie in de zorg te verbeteren. Dat doen wij met u samen.

UW REPUTATIE VERSTERKT

  • Oog voor maatschappelijke ontwikkelingen
  • In gesprek komen met de juiste doelgroep
  • Verstevigen van reputaties
  • Altijd alert en scherp
  • Boodschappen terugbrengen tot de essentie

Ziet u een samenwerking met Bijl PR zitten? Neem dan direct contact op voor de mogelijkheden of voor meer informatie. U neemt contact op middels de button hieronder, door te bellen naar 06 – 534 327 65 of door een e-mail te sturen.

ZORGCOMMUNICATIE DOOR BIJL PR

Het is belangrijk om in de zorgcommunicatie de boodschap terug te brengen tot de essentie. U moet daarbij in de juiste taal, via de juiste kanalen de juiste doelgroep bereiken. Hiermee behaalt u succes en worden er mensen in beweging gebracht door middel van uw communicatie. Zo krijgt u professionele communicatie in de zorg.

Tevens wordt op deze manier uw reputatie gebouwd, bewaakt en verstevigd en krijgt uw product of dienst een eigen karakter. Dit doen wij op een alerte en scherpe manier zodat wij niet alleen kansen zien, maar ook bedreigingen. Daarom hebben wij altijd onze oren en ogen open. Wij doen alles altijd samen met u.

KENNISMAKEN MET BIJL PR

Onze diensten beslaan een groot aspect van de communicatie. Naast zorgcommunicatie kunt u bijvoorbeeld bij ons terecht voor crisis communicatie en overheidscommunicatie. Het is ons doel om u te laten zien wat ons werk voor u doet.

Doelen stellen zijn altijd het begin van succes. Deze doelen stellen wij altijd van te voren samen met u op. Met de output gaan we vervolgens aan de slag met een passende meetmethode. Op deze manier kunnen wij u passend advies uitbrengen en worden er mooie resultaten voor u geboekt.

Wij zijn een PR bureau in Rotterdam. Onze achtergrond ligt dan ook in de Rotterdamse haven. Naast dat wij alle ins en outs van de industriële sector kennen, zijn wij ook in andere markten werkzaam. Hierbij kunt u denken aan overheidscommunicatie, non-profit, sector, retail, sport en zorgcommunicatie.

NEEM CONTACT OP

Neem direct contact op met Bijl PR voor meer informatie en de mogelijkheden tot een samenwerking. Contact opnemen doet u middels de button hieronder of door te bellen naar 06 – 534 327 65. U kunt uiteraard ook een e-mail sturen.