Non profit en public relations

Overheidscommunicatie is een vak apart. De overheid moet als betrouwbare partner overkomen en daarvoor is kennis van de overheid, de rol van de politiek en de bestuursverhoudingen nodig. Bijl PR beschikt over deze kennis en wij helpen u op dit gebied graag verder. Wij zoeken contact met doelgroepen, luisteren naar hun verhaal en brengen behoeften en belangen in kaart. Als non-profit organisatie is public relations onmisbaar en daar weten we bij Bijl PR alles van.

Markten van Bijl PR

Niet alleen non-profit behoort tot de specialiteiten van Bijl PR. Wij zijn van nog veel meer markten thuis en kennen daar alle ins en outs van. Bijl PR snapt hoe het werkt en helpt u graag verder en zorgt dat uw communicatie een succes wordt. Wij zijn werkzaam in de volgende markten:

  • Industrie
  • Overheid & Non-profit
  • Retail
  • Sport
  • Zorg

Van crisiscommunicatie tot trainingen en van omgevingsmanagement tot PR-campagnes. Bijl PR is van alle markten thuis en helpt u graag om de communicatie van uw organisatie te verbeteren.

Over Bijl PR

Wij geloven dat bedrijven en organisaties succesvoller zijn wanner zij midden in de maatschappij staan en op een transparante manier de dialoog aangaan met de stakeholders. Het is belangrijk om constant in gesprek te komen en te blijven met de juiste doelgroep en daar helpen wij u graag bij. Wij kijken kritisch naar onze eigen manier van werken en laten u graag zien waar onze activiteiten toe leiden. Dit alles vanuit de overtuiging dat goede samenwerking, snel handelen en adequate informatie veel onduidelijkheid en onzekerheid kan wegnemen of voorkomen.

De diensten van Bijl PR:

Contact opnemen

Heeft u interesse in Bijl PR en bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van non-profit en public relations? Neemt u dan snel eens contact met ons op. Wij vertellen u graag alles over de mogelijkheden en gaan graag voor u aan de slag.

Neem contact op