Public relations Rotterdam

Zoek jij een public relations bureau in Rotterdam? Wil jij een unieke, creatieve én opvallende PR-campagne laten ontwikkelen door een professional? Of heb jij hulp nodig om jouw boodschap maximaal te laten overbrengen naar jouw doelgroep? Dan ben je bij Bijl PR aan het juiste adres! Wij van Bijl PR staan voor jou klaar wanneer jij jouw organisatie, bedrijf of merk maximaal onder de aandacht wilt brengen bij jouw doelgroep. Hoe wij dit doen? Wij brengen jouw boodschap terug tot de essentie om deze vervolgens in de juiste taal, via de juiste kanalen naar de juiste doelgroep te communiceren. Dat is volgens ons de sleutel tot succes! Ben je al nieuwsgierig wat Bijl PR voor jou kan betekenen?

Public relations campagnes van Bijl PR

De public relations campagnes van Bijl PR zijn soms een onderdeel van een grootschalige campagne. Vaak staan deze public relations campagnes op zichzelf, maar altijd hebben ze een kop en een staart én zijn ze opvallend anders en onderscheidend. Bij Bijl PR gaan we op zoek naar het onderscheidende verhaal én zorgen wij dat deze op de juiste manier naar de juiste doelgroep wordt gecommuniceerd. We trekken alles uit de kast om jouw doelgroep maximaal te bereiken. Wanneer wij een public relations campagne ontwikkelen, dan zetten we daarbij zeker niet alleen de media in. Zowel online als offline activiteiten zijn van uiterst belang, zijn op een verrassende wijze met elkaar verweven én kunnen elkaar op een zeer positieve manier versterken.

Bij Bijl PR kun je terecht wanneer je op zoek bent naar een professional die voor jou de structurele PR kan verzorgen. Naast structurele PR bedenken we ook PR-campagnes. De PR-campagnes van Bijl PR kenmerken zich door de hoge dosis creativiteit, de manier waarop onze PR-campagnes opvallend anders zijn én uiteraard de nieuwswaardige onderdelen over jouw organisatie of merk die wij in onze PR-campagnes verweven.

Public relations Rotterdam door Bijl PR?

We blijven het zeggen: de boodschap terugbrengen tot de essentie. In de juiste taal, via de juiste kanalen, naar de juiste doelgroep communiceren. Dat is de sleutel tot succes! Elke keer weer staat deze visie bij onze PR-campagnes voorop en zorgen we ervoor dat we mensen in beweging brengen, maken we nieuws, geven we producten en diensten een eigen karakter én bouwen, bewaken en verstevigen we reputaties van bedrijven, organisaties en merken. Om dit te realiseren houden we altijd onze oren en ogen open. Op elke hoek ligt er een nieuwe uitdaging, die wij met veel enthousiasme aangaan. We zijn alert. En scherper! Wij van Bijl PR zien overal kansen, ook achter de bedreigingen. Elke nieuwe uitdaging biedt ons de kans om deze uitdaging met twee handen aan te grijpen. Hoe wij dit doen? Dat doen wij zelf, soms in samenwerking met specialisten, maar altijd samen met jou. Want wij van Bijl PR praten nu eenmaal liever mét mensen dan tégen mensen.

Waarmee kunnen we jou van dienst zijn?

Bijl PR is een PR bureau in Rotterdam waar je terecht kunt voor verschillende diensten:

  • Trainingen: de boodschap terugbrengen tot de essentie, dat is de sleutel tot succes! Maar hoe doe je dat? Wij helpen jou om dit te realiseren!
  • Content creatie: het onderscheidende verhaal zoeken én vinden, dat is waar het allemaal begint. Vervolgens weten wij als geen ander hoe, waar, wanneer en met wie wij dit onderscheidende verhaal moeten delen om jouw doelgroep in hoofd én hart te kunnen raken.
  • Crisiscommunicatie & reputatiemanagement: wij staan 24/7 voor jou klaar, in zowel de goede als de slechte tijden. Op deze manier bouwen wij mee aan jouw reputatie!
  • Media management: nieuws maken is een vak apart. Wij creëren nieuwswaarde vanuit jouw organisatie of merk, zowel on- als offline.
  • Omgevingscommunicatie: wij denken zorgvuldig met jou mee hoe jij op de meest optimale en transparante manier in contact kan komen én in contact blijft met alle partijen die voor jouw organisatie van belang zijn.
  • PR-campagnes: onze PR-campagnes kenmerken zich door creativiteit, opvallend anders zijn én nieuwswaardige onderdelen.

Meer lezen over de PR diensten van Bijl PR?

Kennismaken met Bijl PR?

De roots van Bijl PR liggen in de Rotterdamse haven, we kennen daarom alle ins en outs van de industriële sector. Maar er is meer! Wij zijn ook actief in de volgende markten: overheid & non-profit sector, retail, sport en zorg. Ben jij op zoek naar public relations in Rotterdam? En wil je kennismaken met Bijl PR?

Communicatie raakt de kern van uw organisatie. Daarom wilt u mogelijk kennis maken met Bijl PR. De manier waarop u een afspraak wilt maken voor zo’n kennismaking laten we helemaal aan u over!

Neem contact op