PR bureau

Bijl PR, hét PR bureau dat jouw organisatie met je doelgroep verbindt

Ben je op zoek naar een PR bureau dat jouw onderneming kan helpen met het bereiken van de juiste doelgroep? Zoek dan niet verder, want Bijl PR is het PR bureau waar je naar op zoek bent. Campagnes die wij als PR Bureau naar buiten brengen zijn veelal onderdeel van een grootschalige campagne. Vaak staan ze op zichzelf. Echter hebben ze altijd een kop en een staart en zijn ze tevens onderscheidend. We trekken alles uit de kast om jouw doelgroep maximaal te bereiken. Daarbij zetten we zeker niet alleen de media in. On- en offline activiteiten zijn op verrassende wijze met elkaar verweven en versterken elkaar.

Naast structurele PR bedenken we PR-campagnes. Creatief, opvallend, anders en uiteraard met nieuwswaardige onderdelen over jouw organisatie of merk. Komen die niet direct logisch bovendrijven? Dan weten wij ze wel te vinden. Meer weten over wat we als PR bureau voor jou kunnen betekenen? Bekijk hier eens onze cases om alvast een idee te krijgen van ons werk, of neem contact op om verder te informeren!

Bijl PR inhuren als PR bureau?

Als PR bureau snappen we als geen ander hoe we een boodschap kunnen terugbrengen tot de kern. Met die kennis kunnen we elke doelgroep bereiken, door in de juiste taal met hen te communiceren. Dat is, naar onze mening, de sleutel tot het behalen van succes. Daarmee brengen we mensen in beweging, maken we nieuws, geven we producten en diensten een eigen karakter en bouwen, bewaken en verstevigen we reputaties. We hebben altijd onze oren en ogen open. We zijn alert. En scherper. We zien kansen, ook achter de bedreigingen. Dat doen we zelf, soms met specialisten, maar altijd samen met jou. Want als PR bureau we praten nu eenmaal liever mét dan tégen mensen.

Bijl PR gelooft dat een onderneming succesvoller kan zijn wanneer deze zichzelf te midden van de maatschappij positioneert. Met een transparante houding naar klanten en stakeholders toe, de juiste wijze om een boodschap over te brengen, zinvol in te spelen op ontwikkelingen en door te luisteren naar wat klanten zeggen kun jij gegarandeerd mooie resultaten boeken. Dat is waar een PR bureau als Bijl PR je mee kan helpen.

De diensten van Bijl PR

Bijl PR is een PR bureau dat diverse diensten levert. Wij kunnen je onder meer de volgende diensten leveren:

Verder kunt u bij ons terecht voor de volgende diensten:

De roots van Bijl PR liggen in de Rotterdamse haven, we kennen de ins en outs van de industriële sector. Verder zijn wij actief in de volgende markten: overheid & non-profit sector, retail, sport en in de zorg. Voor welke markt je ook een PR bureau wenst in te schakelen, Bijl PR gaat altijd met passie en professionaliteit te werk. We stellen samen doelen op en gaan vervolgens hard aan de slag om die ook te bereiken. Met die houding hebben we ook onze certificering door de VPRA, de brancheorganisatie voor public relations en communicatie adviesbureaus, verdiend.

Wilt u kennismaken met Bijl PR?

Communicatie raakt de kern van jouw organisatie. Daarom wil je mogelijk kennis maken met Bijl PR. Door het contactformulier in te vullen of direct te bellen naar 010 284 29 29 kunnen wij samen met jou bekijken wat de mogelijkheden zijn op gebied van Public Relations voor je bedrijf of organisatie! Bijl PR, hét PR bureau dat jou dichter bij je doelgroep brengt.

Neem contact op