PR bureau Rotterdam

Ben jij op zoek naar een professioneel PR bureau in Rotterdam? Wil je door middel van een PR bureau jouw doelgroep maximaal bereiken? En zoek jij een PR bureau dat jouw boodschap kan terugbrengen tot de essentie én via de juiste taal de beoogde doelgroep kan bereiken? Neem dan contact op met Bijl PR! Wij van Bijl PR geloven erin dat zowel bedrijven als organisaties succesvoller zijn wanneer zij midden in de maatschappij staan én waarde hechten aan een transparante manier van communiceren. Ben jij benieuwd wat Bijl PR voor jou kan betekenen?

De kwaliteit van Bijl PR

De campagnes die wij als PR bureau in Rotterdam naar buiten brengen, zijn vaak onderdeel van een grootschalige campagne. Deze campagnes staan vaak op zichzelf, maar hebben altijd een kop en een staart én zijn daarbij altijd onderscheidend. We trekken namelijk alles uit de kast om jouw doelgroep maximaal te bereiken. Om dit te bereiken, zetten we zeker niet alleen de media in. On- en offline activiteiten zijn op een zeer verrassende wijze met elkaar verweven en kunnen elkaar op een positieve manier versterken. Wanneer je ervoor kiest om Bijl PR als PR bureau in Rotterdam in te schakelen, dan zorgen wij ervoor dat jouw boodschap wordt teruggebracht tot de essentie. Dit betekent dat jouw boodschap in de juiste taal via de juiste kanalen naar de juiste doelgroep wordt gecommuniceerd. Dit is de sleutel tot succes!

Bij Bijl PR kun je terecht wanneer je op zoek bent naar een creatief en professioneel PR bureau in Rotterdam voor structurele PR activiteiten. Naast deze structurele PR activiteiten bedenken wij ook PR-campagnes. Wanneer wij aan de slag gaan om voor jouw bedrijf of organisatie een PR-campagne in elkaar te zetten, dan staat hierbij creativiteit, opvallend anders zijn en uiteraard nieuwswaardige onderdelen altijd centraal. Op deze manier kun jij rekenen op een zeer unieke PR-campagne, die opvalt én de juiste informatie bevat.

Bijl PR jouw PR bureau in Rotterdam?

We kunnen het niet vaak genoeg zeggen: de boodschap terugbrengen tot de essentie. In de juiste taal via de juiste kanalen naar de juiste doelgroep communiceren. Dat is de sleutel tot succes! Met deze visie brengen wij mensen in beweging, maken we nieuws, geven we producten en diensten een eigen en uniek karakter én bouwen, bewaken en verstevigen we reputaties van bedrijven, organisaties en merken. We hebben altijd onze oren en ogen open: we zijn alert én scherper. We zien overal mogelijkheden en kansen. Ook achter de bedreigingen: elke uitdaging biedt een nieuwe mogelijkheid om deze uitdaging aan te gaan. Dat doen we zelf, soms met specialisten, maar altijd samen met jou. Wij van Bijl PR praten nu eenmaal liever mét dan tégen mensen.

De diensten van Bijl PR

Bijl PR is een PR bureau in Rotterdam, waar je terecht kunt voor verschillende diensten. Wil je bijvoorbeeld een PR-campagne laten ontwikkelen door een professional? Of zoek je een PR bureau waar je een training PR kunt volgen? Bij Bijl PR kunt je terecht voor de volgende diensten:

Kennismaken met Bijl PR?

Ben jij op zoek naar een PR bureau in Rotterdam? De roots van Bijl PR liggen in de Rotterdamse haven, we kennen alle ins en outs van de industriële sectors. Verder zijn wij actief in de volgende markten: overheid & non-profit sector, retail, sport en zorg. Wij zijn een breed inzetbaar communicatiebureau in Rotterdam.

Communicatie raakt de kern van jouw organisatie. Daarom wilt u mogelijk kennismaken met Bijl PR. De manier waarop u een afspraak wilt maken voor zo’n kennismaking laten wij helemaal aan u over!

Neem contact op