PR BUREAU ROTTERDAM

Bent u op zoek naar een professioneel PR bureau in Rotterdam? Wilt u door middel van een PR bureau uw doelgroep maximaal bereiken? En zoek jij een PR bureau dat jouw boodschap kan terugbrengen tot de essentie én via de juiste taal de beoogde doelgroep kan bereiken?

Dan is Bijl PR uw betrouwbare PR bureau in Rotterdam. Bent u benieuwd wat Bijl PR voor u kan betekenen?

Wij geloven erin dat zowel bedrijven als organisaties succesvoller zijn wanneer zij midden in de maatschappij staan én waarde hechten aan een transparante manier van communiceren

BIJL PR: UW PR BUREAU IN ROTTERDAM

Als PR bureau in Rotterdam hebben wij te maken met campagnes die een onderdeel zijn van één grootschalige campagne. Deze campagnes staan vaak op zichzelf, maar hebben altijd een kop en een staart en zijn hierbij altijd onderscheidend.

Wij trekken alles uit de kast om uw doelgroep maximaal te bereiken. Om dit te bereiken, zetten wij zeker niet alleen de media in. On- en offline activiteiten zijn op een zeer verrassende wijze met elkaar verweven en kunnen elkaar op een positieve manier versterken.

Wanneer u ervoor kiest om ons PR bureau te Rotterdam in te schakelen, zorgen wij ervoor dat uw boodschap wordt teruggebracht tot de essentie. Dit betekent dat uw boodschap in de juiste taal en via de juiste kanalen naar de juiste doelgroep wordt gecommuniceerd. Dit is de sleutel tot succes.

WANNEER KOMT U BIJ BIJL PR?

Bij Bijl PR kunt u terecht wanneer u op zoek bent naar een creatief en professioneel PR bureau in Rotterdam voor structurele PR-activiteiten. Naast deze structurele PR-activiteiten bedenken wij ook PR-campagnes. Wanneer wij aan de slag gaan om voor uw bedrijf of organisatie een PR-campagne te ontwikkelen, dan staat hierbij creativiteit, opvallend anders zijn en uiteraard nieuwswaardige onderdelen altijd centraal. Op deze manier kunt u rekenen op een zeer unieke PR-campagne, die opvalt én de juiste informatie bevat.

NIET ZOMAAR EEN PR BUREAU UIT ROTTERDAM

Wij kunnen het niet vaak genoeg zeggen: de boodschap terugbrengen tot de essentie. In de juiste taal via de juiste kanalen naar de juiste doelgroep communiceren. Dat is de sleutel tot succes. Met deze visie brengen wij mensen in beweging, maken wij nieuws, geven we producten en diensten een eigen en uniek karakter én bouwen, bewaken en verstevigen we reputaties van bedrijven, organisaties en merken.

Als PR bureau in Rotterdam, hebben wij altijd onze oren en ogen open: we zijn alert én scherper. Wij zien overal mogelijkheden en kansen. Ook achter de bedreigingen: elke uitdaging biedt een nieuwe mogelijkheid om deze uitdaging aan te gaan.

Wij doen dit zelf, soms met specialisten, maar altijd gezamenlijk met u. Wij van Bijl PR praten nu eenmaal liever mét dan tégen mensen.

ONZE DIENSTEN

U komt bij ons PR bureau in Rotterdam voor verschillende diensten. Wilt u bijvoorbeeld een PR-campagne laten ontwikkelen door een vakprofessional? Of zoekt u een PR bureau waar u een training PR kunt volgen? Bij Bijl PR kunt u terecht voor de volgende diensten:

 • Content creatie
 • Crisiscommunicatie
 • Free publicity
 • Mediatrainingen
 • PR campagnes
 • Overheidscommunicatie
 • Gebiedscommunicatie
 • Zorgcommunicatie
 • Non Profit en Public Relations
 • Communicatie met nationale team
 • Communicatie met sponsoren

KENNISMAKEN MET BIJL PR

Bent u op zoek naar een PR bureau in Rotterdam? Neem dan contact met ons op. De roots van Bijl PR liggen in de Rotterdamse haven.

Communicatie raakt de kern van uw organisatie. Hier helpen wij u bij.