Waar wij in geloven

Bij Bijl PR geloven we dat bedrijven en organisaties succesvoller zijn wanneer zij midden in de maatschappij staan en op een transparante manier de dialoog aangaan met stakeholders. Altijd met een boodschap die relevant is. Onze adviseurs hebben oog voor maatschappelijke ontwikkelingen en helpen klanten door te luisteren naar stakeholders om vervolgens de boodschap terug te brengen tot de essentie. Steeds met het doel om in gesprek te komen en te blijven met de juiste doelgroep. Zo brengen we mensen in beweging, geven we organisaties een eigen karakter en bouwen, bewaken en verstevigen we reputaties. Altijd alert en altijd scherper. Hiermee boeken we mooie resultaten voor een serie prachtige klanten waar we trots op zijn.

Hoe we effectiviteit van pr meten
Wij vinden het belangrijk om te laten zien waar onze activiteiten toe leiden. Een uitspraak over ‘succes’ begint met het stellen van de juiste doelen. Die doelen stemmen we altijd van tevoren met jou vast. Op basis van de gewenste output gaan wij vervolgens aan de slag met een passende meetmethode.

Lees meer →

Werken bij Bijl PR?

Bijl staat altijd open voor talent. Voor mensen met karakter en een passie voor PR en communicatie. Wil jij bij ons werken of je stage bij ons lopen, mail dan je motivatie en CV naar info@bijlpr.nl.

Contact

Communicatie raakt de kern van uw organisatie. Daarom wilt u mogelijk kennis maken met Bijl PR. De manier waarop u een afspraak wilt maken voor zo’n kennismaking, laten we helemaal aan u over.
Neem contact op

Markten

Bekijk alle markten Contact opnemen