THALYS VOORTAAN DAGELIJKS OP BEZOEK BIJ DISNEYHELDEN IN PARIJS

THALYS VOORTAAN DAGELIJKS OP BEZOEK BIJ DISNEYHELDEN IN PARIJS

Afgelopen weekend vierden we onze tienjarige samenwerking met Thalys met een mooie mijlpaal: de lancering van de rechtstreekse verbinding naar Disneyland® Parijs en luchthaven Charles-de-Gaulle.

Vanaf nu raast Thalys in iets meer dan 3,5 uur van Amsterdam naar de hoofdingang van het park, pal tot aan de ingang van Disneyland® Paris. Twee keer per dag kun je je door Thalys voor de deur van Disneyland® Paris laten afzetten.

Onze aanpak

Om dit moment niet ongemerkt voorbij te laten gaan, vertrok zondagmorgen een met Disneyfiguren bestickerde Thalys vol prijswinnaars, relaties en overige genodigden naar een zonnig Parijs.

Een mooie gelegenheid voor ons om mediarelaties uit te nodigen om deze trip samen met ons te beleven. Het vertrek van Thalys zet gasten letterlijk en figuurlijk in beweging. Journalisten, bloggers en influencers beginnen bij vertrek al aan hun eerste publicaties, fotocamera’s draaien overuren en in het park wachten persoonlijke ontmoetingen met Disneyhelden en magische ervaringen in diverse attracties.

De samenwerking die we hebben opgezet met het Algemeen Dagblad resulteert in duizenden reacties op een prijsvraag,
56 enthousiaste winnaars die meegaan met de trein en een mooie videocompilatie. In de uren die volgen, verschijnen tientallen publicaties van overige media en kan niemand meer om het nieuws heen.

Het was voor ons weer een van de hoogtepunten uit onze lange samenwerking met Thalys. We kijken uit naar de toekomst en gaan zoals altijd weer in volle vaart vooruit.