HIPPR NIEUW BUREAU @ BIJL PR

HIPPR NIEUW BUREAU @ BIJL PR

Vol trots presenten we vandaag een nieuwe medebewoner: Hippr, een pr-bureau voor lifestyle klanten, gespecialiseerd in influencer marketing. Hippr is volstrekt onafhankelijk, maar we zijn trots dat we op de achtergrond participeren. We geloven in de kracht van kennisdeling en investeren graag in bureaus, met een eigen visie op het vak die zich specialiseren in branches, diensten en sectoren waar wij niets in doen. Na 356 Media en Vuurrood is het derde bureau waarmee we het kantoor delen. Hieronder het persbericht van Hippr.

Hippr: nieuw PR bureau gespecialiseerd in influencer marketing

Rotterdam, 20 december 2016 – Communicatiespecialist Talitha Nöllen (28) begint Hippr, een marketing & PR bureau dat zich als één van de eersten specialiseert in influencer marketing. Hippr is het zusje van Bijl PR uit Rotterdam en opereert op het snijvlak van marketing en PR. Het bureau focust zich op lifestyle en hospitality.

Door slim in te spelen op trends, de activatie van de juiste media en de kracht van influencers en partnerships te benutten, helpt Hippr merken (commerciële) marketing- en communicatiedoelen te realiseren.

Talitha Nöllen was marketing manager van het nhow hotel in Rotterdam. In 2015 besloot zij haar vaste baan te verruilen voor het ondernemerschap. Met haar kennis en netwerk van media in de lifestyle en reisbranche was het een logische keuze om een bureau voor deze sector op te richten. Deze uitdaging gaat Talitha aan met steun van Bijl PR. Hippr is gevestigd in het kantoor van Bijl PR aan de Coolsingel. Beide bureaus geloven in de kracht van het benutten van elkaars expertise. Ook interactieve vormgever Vuurrood en videoproducent 356 Media zijn gevestigd in hetzelfde kantoor.