Even voorstellen: Petra Calis

Even voorstellen: Petra Calis

Meet Petra, een creatieve en veelzijdige communicatieprofessional met een bak aan ervaring in lifestyle, beauty, kids pr en influencer-activatie. Na jarenlang voor zichzelf werkzaam te zijn geweest, gaat ze nu aan de slag als adviseur bij Bijl PR. 

Afgelopen zomer besloot ik dat ik het anders wilde. Na 16 jaar als freelancer en zzp-er vanuit Amsterdam en huis voor de leukste klanten te hebben gewerkt, begon het te kriebelen en maakte ik de overstap naar Bijl PR. Nu ga ik op de fiets naar mijn werk in mijn eigen stad en krijg ik de kans om in teamverband te werken aan prachtige maatschappelijk relevante projecten. Hoe mooi is dat? 

Nog niet uitgegroeid 

De afgelopen jaren werkte ik vooral voor kids, lifestyle en natuurlijke cosmetica projecten. Branches waarin nieuwe lanceringen elkaar in rap tempo opvolgen en waar inspelen op actualiteiten loont, als het gaat om koploper in communicatie te zijn én blijven. Hard werken aan veel projecten tegelijk én het verschil maken door ook scherp te blijven op trends en ontwikkelingen om nieuws te maken zijn waardevolle vaardigheden. Ze vormen een solide basis voor het diverse project- en service aanbod van Bijl PR en zijn het uitgangspunt voor de groei die ik bij Bijl hoop te mogen doormaken.  

Gooische- x Rotterdamse R 

Ik groeide op in het Gooi en verhuisde voor mijn hbo studie Communicatie & Vormgeving naar Rotterdam. Het was liefde op het eerste gezicht en ik ben er nooit meer weggegaan. De Gooische R is gebleven en inmiddels vermengd met een Rotterdamse tongval. Ik ben moeder van twee leuke pubers, woon samen met mijn vriend en ons gezin in Park 16hoven. In mijn vrije tijd boks, yoga, golf, en wandel ik graag met de hond. Op 14 april maak ik mijn estafette marathon debuut tijdens de Marathon Rotterdam in het Bijl team. Kom je ons aanmoedigen?