EVEN VOORSTELLEN: NETTY KROS

EVEN VOORSTELLEN: NETTY KROS

Meet Netty. Enthousiaste verhalenverteller met een neus voor nieuws.

Iedereen heeft een uniek en mooi verhaal te vertellen. Het gaat altijd om iets dat mensen raakt. Ik vind het mooi deze verhalen te delen, anderen te inspireren en wellicht te motiveren. Ik ben nieuwsgierig naar wat je te vertellen hebt.

Als voormalig journalist, communicatieadviseur en persvoorlichter staat mijn ‘nieuwsneus’ altijd aan. Die nieuwsgierigheid ga ik inzetten bij Bijl PR. Net zoals mijn jarenlange ervaring met alle facetten van het communicatie vak, opgedaan bij een zorgorganisatie en de overheid. Deze kennis komt zeker van pas nu ik aan de slag ga met uitdagende communicatievraagstukken van de diverse klanten. Ook kijk ik uit naar het bedenken van campagnes die mensen raken. Met mijn enthousiasme en vrolijkheid pak ik snel dingen aan. En ik deins niet terug voor hard werken en de mouwen opstropen.

Wie ben ik?

In mijn vrije tijd zoek ik graag de gezelligheid op: uit eten, borrelen met vrienden of naar een concert. Zo fijn dat dat weer kan: met andere muziekliefhebbers samen genieten van livemuziek. Sporten, dat moet ik ook. Het voelt nu nog even als moeten, omdat ik begin juni als fietser meedoe aan de Roparun. Dit jaar nog niet vanuit Parijs, maar vanaf Vliegbasis Twenthe leggen we via Brabant een route af om te finishen op de Coolsingel in Rotterdam. Ik kijk nu al uit naar die finish, want het blijft een bijzonder moment om na 48 uur onderweg te zijn in Rotterdam aan te komen. Het is pittig, maar ik zet me graag op een sportieve manier in voor dit goede doel, want bijna iedereen heeft een bijzonder en indrukwekkend verhaal om mee te doen.