EVEN VOORSTELLEN: MAY GLERUM

EVEN VOORSTELLEN: MAY GLERUM

Meet May. Een energieke, creatieve en enthousiaste communicatie studente die weet van aanpakken.

Wat ik het leukste vind aan het communicatievak is de kracht van verhalen. Verhalen hebben mij altijd al geboeid. Dit begon vroeger al bij mijn opa en oma op schoot. Ik wilde net als opa zijn, want hij vertelde verhalen als de beste. Nu kan ik niet wachten om organisaties te helpen om hun verhaal te vertellen. Samen komen tot een boodschap die echt bij de organisatie aansluit en daarmee de wereld ook nog eens een stukje beter maakt. Dat is wat ik wil bereiken.

Als vierdejaars communicatie studente ben ik altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en manieren om mijn kennis te verbreden. Bij het diverse en ervaren team van Bijl PR weet ik zeker dat ik hiervoor op de juiste plek zit. Kortom, ik heb heel veel zin in deze uitdaging als ‘Bijler’.

Naast mijn liefde voor verhalen houd ik enorm van gezelligheid. Zo maak ik het liefst overal een feestje van en ben ik altijd in voor een praatje. Ik ben een enorme foodie en vind het heerlijk om in mijn vrije tijd lekker te lunchen met vriendinnen. Zodra het weer kan vind je mij dan ook op een terrasje in het mooie Rotterdam!