Even voorstellen: Luna Zuijderwijk

Even voorstellen: Luna Zuijderwijk

Meet Luna. Een vrolijke en energieke vierdejaars student communicatie met interesse voor innovatie en trends. Het komende half jaar doet ze haar afstudeerstage bij Bijl PR en onderzoekt ze kunstmatige intelligentie. Met name welke rol kunstmatige intelligentie voor Bijl PR kan spelen.

Communicatie verbindt

De eerste dagen bij Bijl PR voelden als een warm bad. Ik voel mij welkom en er wordt flexibel meegedacht. Een pr-bureau heeft altijd al mijn interesse gewekt. Ik kijk er daarom naar uit om te ontdekken hoe het hier achter de schermen aan toe gaat. Daarnaast spreekt de diversiteit van het werk mij aan. Omdat je voor zoveel verschillende organisaties en bedrijven werkt, is geen dag hetzelfde.

Persoonlijk en menselijke communicatie

Ik vind het belangrijk dat communicatie persoonlijk en menselijk is. Kunstmatige intelligentie gaat deze rol nooit helemaal vervullen, maar kan bij sommige werkzaamheden vast en zeker een handje helpen. Welke werkzaamheden dat precies zijn, hoop ik tijdens mijn onderzoek achter te komen.

Voeten in het zand: ’s-Gravenzande en Latijns-Amerika

Ik ben geboren en getogen in ’s-Gravenzande, met het strand als achtertuin geen verkeerde plek om op te groeien. Ik werk al aardig wat zomers bij een strandtent. Het meest magische moment van de dag blijft de zonsondergang. Laten we even eerlijk zijn: dat uitzicht verveelt nooit! Daarnaast zoek ik altijd de gezelligheid op en doe ik veel leuke activiteiten met vriendinnen of familie.

Ik heb ook andere stranden mogen ontdekken in andere delen van de wereld: ik heb het afgelopen jaar vijf maanden gereisd door Midden-Amerika. Ik heb fantastische avonturen beleefd op Cuba, in Mexico, Guatemala en Colombia. In deze periode heb ik ook een nieuwe hobby mogen ontdekken: salsa dansen. Deze hobby zet ik nu met veel plezier voort in Rotterdam, dus wellicht krijg ik de Bijlers zo ver om ooit samen een lesje te volgen. Na deze bijzondere reis met een rugzak aan avonturen ben ik weer helemaal opgeladen en gemotiveerd om mijn scriptie af te ronden. Alhoewel ik stiekem al een klein beetje aan het nadenken ben over welk land ik hierna wil ontdekken. Dromen mag..