Even voorstellen: Estelle Hendriks

Even voorstellen: Estelle Hendriks

Meet Estelle! Een vrolijke en leergierige Rotterdamse, die wij sinds deze maand onze nieuwe collega mogen noemen. Na het afronden van haar master New Media Design en werkzaam te zijn geweest in het onderwijs, is ze klaar voor een nieuwe stap en gaat ze als adviseur aan de slag bij Bijl PR.

Handen uit de mouwen!

In mijn vorige functie als communicatiemedewerker heb ik veel over het vak geleerd. Wat is je boodschap, hoe breng je het over en welke middelen heb je daarvoor nodig? Ik schreef en bedacht (interne) communicatieplannen, maar voerde ze ook uit. Websites, evenementen, social media, brochures, vormgeving; alles kwam voorbij. Ik ben een aanpakker en houd van de diversiteit in mijn werk! Nu is het tijd voor een nieuwe uitdaging waarbij ik nog meer kennis en ervaring ga opdoen in de praktijk. Ik kijk er naar uit om te sparren met mijn collega’s, en van hen te leren!

Midden in de samenleving

En waar kan ik dat beter leren dan bij Bijl PR? Een pr-bureau dat midden in de samenleving staat, dat haar expertise gebruikt om een steentje bij te dragen aan een mooiere wereld. Ik draag dezelfde missie en voelde me daarmee gelijk verbonden met Bijl PR. Ik ben een gevoelsmens; ik wil anderen horen, zich fijn laten voelen en blij maken. Ik hoop dat de komende tijd voor verschillende mooie projecten te kunnen doen! 

In de keuken

In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om lekker te koken met mijn vriend, of een nieuw bakrecept uit te proberen. Met mijn Franse roots gaat mijn hart sneller kloppen van het bourgondische leven; zonnige bestemmingen, lekker eten en goede wijnen. Maar na mijn reis naar Vietnam van afgelopen zomer zoek ik ook in Nederland de afgelegen plekjes op om de beste pho te vinden. Het leuke van koken vind ik dat je een land en cultuur leert kennen én zelfs kunt ervaren, zonder dat je er daadwerkelijk hoeft te zijn! Gelukkig gaat mijn liefde voor eten gepaard met sport; ik geniet van de wekelijkse spinlessen met mijn vader, het liefst op de muziek van Bruce Springsteen.