Drie nominaties voor de European Excellence Awards!

Drie nominaties voor de European Excellence Awards!

Het is Bijl PR dit jaar weer gelukt om nominaties in de wacht te slepen voor de European Excellence Awards. Dit jaar zijn we in maar liefst drie categorieën genomineerd! De eerste drive-in bioscoop voor Greenwheels-gebruikers is genomineerd in de categorieën Benelux, Events en Entertainment & Culture. Deze nominaties zijn natuurlijk een groot compliment voor de klant én voor ons!

Tijdens de lockdown wilden Greenwheels en Bijl PR iets doen voor de Greenwheels-gebruikers en inspelen op de behoefte aan cultuur omdat theaters, bioscopen gesloten waren. Verder wilden we een gemeenschappelijk gevoel creëren, maar op een veilige manier. Samen met Greenwheels bedachten we een coronaproof avondje uit in Rotterdam, dat we konden uitvoeren in samenwerking met Pleinbioscoop en ss Rotterdam.

Op deze manier zetten we de deelauto op de kaart als alternatief vervoermiddel, maken we een sympathiek gebaar naar trouwe Greenwheels-gebruikers en werd de viering van het 25-jarig bestaan van Greenwheels alsnog gevierd.

Resultaat

  1. Eerste succesvolle drive-in bioscoop voor deelauto’s in Nederland,
  2. Op drie avonden 400 verkochte kaarten
  3. Elf publicaties in lokale, regionale en nationale media met een bereik van 2,5 miljoen
  4. Bereik van 20.000 op sociale media

De European Excellence Awards worden begin december uitgereikt. Duim jij met ons mee?