BIJL PR ZOEKT EEN ENERGIEKE EN GEMOTIVEERDE MEELOOPSTAGIAIR

BIJL PR ZOEKT EEN ENERGIEKE EN GEMOTIVEERDE MEELOOPSTAGIAIR

Brainstormen over verschillende campagnes en meedenken over communicatieconcepten en strategieën voor verschillende projecten. Bedrijven en organisaties adviseren over de media, middelen of influencers die zij het best kunnen inzetten om hun verhaal te vertellen. Eén ding is zeker, bij Bijl PR is geen dag hetzelfde. Lijkt je dit wat? Dan zijn we op zoek naar jou.

Bijl PR is op zoek naar een meeloopstagiair. Een kans voor studenten om ervaring op te doen in het pr- en communicatievak. Door onze brede dienstverlening en uiteenlopende klantenpakket (van corporates tot non-profits) krijg je de kans om je breed te ontwikkelen binnen het vakgebied en erachter te komen waar jouw hart sneller van gaat kloppen.

Wat ga je doen?

Je krijgt natuurlijk alle ruimte om aan je schoolopdracht te werken, maar we willen je ook graag laten ervaren en leren in de praktijk. De invulling van jouw stageperiode is in overleg, maar we willen vooral dat jij aangeeft wat je graag wil leren, ervaren én doen. Je bent zelf aan zet om jouw stageproces vorm te geven. Daarbij word je natuurlijk begeleid door ervaren adviseurs en kan en mag je zoveel vragen stellen als je maar wil. Tijdens jouw stage helpen we je te ontdekken waar jouw krachten en talenten liggen, hoe jij een bijdrage kunt leveren en waar je nog meer over wil en kan leren. 

Bijl PR DNA, heb jij het?

Je hebt een brede maatschappelijke interesse. Je bent nieuwsgierig, gedreven, proactief en houdt wel van een uitdaging.

Je volgt een opleiding op het gebied van Communicatie of Marketing, of daaraan gerelateerd, op HBO of WO niveau. Je bent minimaal vier dagen per week beschikbaar voor een periode van minstens 3 maanden. Daarnaast kun je je goed uitdrukken in de Nederlandse én Engelse taal (woord en schrift).

Wat biedt Bijl PR?

  • Stagevergoeding.
  • Werken in een leuk, inspirerend én behulpzaam team. Bij ons ben je geen stagiair, maar echt part of the team. 
  • De mogelijkheid en ruimte om jezelf te ontwikkelen.
  • Flexibel werken. Afhankelijk van de ontwikkelingen rondom het coronavirus, werk je deels vanuit huis en deels vanaf ons kantoor op een toplocatie met uitzicht op de Coolsingel.

Een voormalige Bijl stagiair aan het woord…

“Als de afgelopen vijf maanden me iets hebben geleerd, is het wel dat ik nu zeker weet dat ik dit een onwijs leuk vak vind en hier ook verder in wil gaan studeren.”

Anne Rodenburg, Opleiding Bedrijfskunde met minor in pr

Wanneer? 

We hebben per direct ruimte voor een nieuwe stagiair. Startdatum is in overleg.

Interesse?

Wil je solliciteren? Mail dan je motivatie en CV naar Ingrid Mulder via i.mulder@bijlpr.nl. Hier kun je ook terecht voor extra vragen.