Bijl PR aan de slag voor Pameijer!

Bijl PR aan de slag voor Pameijer!

Bijl PR is aan de slag voor Pameijer! Deze Rotterdamse organisatie ondersteunt kwetsbare mensen met psychosociale of psychiatrische problemen of een (licht) verstandelijke beperking. Dat doen ze al bijna 100 jaar in Rotterdam en omgeving. Pameijer is er voor iedereen voor wie meedoen in de samenleving lastig is. Ze helpen mensen verder bij wonen, werken en opgroeien, altijd vanuit hun eigen kracht en talent.  

Samen met Pameijer gaan we de organisatie meer op de kaart zetten als autoriteit op het gebied van algemene zorg. We zijn gestart met het bepalen van de juiste boodschappen en een aanpak hoe we gaan bouwen aan constante zichtbaarheid. We trainen woordvoerders om die boodschap comfortabel over te brengen. Ondertussen lukt het al de eerste publicaties, met verhalen van cliënten en medewerkers met mooie voorbeelden van de aanpak van Pameijer gepubliceerd te krijgen. 

‘Krachten bundelen’ 

Anouk Happel, woordvoerder bij Pameijer: “Pameijer doet ontzettend veel mooie dingen en dat mogen we best wat meer laten zien! Als ex-Bijler voelde de samenwerking al vanaf dag één vertrouwd. Ik ben ervan overtuigd dat we onze krachten kunnen bundelen om Pameijer het komende jaar meer op de kaart te zetten. Ik kijk ernaar uit om onze bijzondere verhalen, vindingrijkheid en expertise met het grote publiek te delen.” 

De Koers 

De basis hiervoor is de Koers: Pameijer Vindingrijk 2024 – 2027. Hierin heeft de organisatie de visie voor de komende drie jaar beschreven. Er wordt rekening gehouden met de uitdagende veranderingen van nu en ruimte geboden om in te springen op de ontwikkelingen in de samenleving en dilemma’s die er nog gaan komen. Pameijer vindt het haar verantwoordelijkheid om bij te dragen aan een samenleving waar iedereen wordt gezien en mee kan doen. Kortom: dat past perfect bij Bijl PR en zijn we enthousiast en hard aan de slag de visie verder uit te dragen. Met als doel dat meer mensen ondersteund kunnen worden en de hulp krijgen die ze nodig hebben.   

Marjoleine van Klaveren, verantwoordelijk voor het account: “Pameijer doet enorm veel mooie en goede dingen voor mensen die wat hulp nodig hebben in het leven. Ik vind het mooi dat we ze gaan helpen hier meer zichtbaarheid en aandacht voor te krijgen. De zorg staat door allerlei uitdagingen enorm onder druk, terwijl veel mensen dit niet kunnen missen om mee te doen in de samenleving. Met ons werk een klein beetje bijdragen om kwetsbare mensen te helpen is mooi om te doen. Vandaar dat we met veel enthousiasme en inzet aan de slag zijn voor deze bijzondere organisatie.”