Talitha Nöllen

Marketing PR

Na heel wat jaartjes aan zowel bureauzijde (jawel, bij Bijl PR) als klantzijde (Van Nelle Fabriek en nhow Hotel) werd het tijd om een eigen bureau te starten. Waarom? Omdat ik met mijn frisse kijk op het pr-vak een toegevoegde waarde bied. Consumenten zijn kritischer geworden en vertrouwen niet meer blind op wat je als bedrijf of merk vertelt. Tegenwoordig gaan we liever af op ervaringen van anderen; of dat nu reviewsites zoals Tripadvisor en Iens zijn, of blogs en posts door ‘influencers’. En daar moeten merken, naar mijn mening, veel meer hun voordeel mee doen. Ik help bedrijven daar graag mee! Partnerships, content marketing, storytelling en authenticiteit zijn belangrijker dan ooit! Vage termen? Neem eens contact met me op, dan leg ik het je met liefde uit.

Delen is het nieuwe vermenigvuldigen
Met deze visie adviseer en ondersteun ik bedrijven in hun marketing, communicatie en pr strategie. Dit doe ik met veel plezier met mijn marketing & pr bureau Hippr, gevestigd samen met Bijl PR op één kantoor. Met een concurrent onder één dak? Nee zeker niet! Met mijn specialisme en netwerk van media en influencers bied ik een goede aanvulling op het team van Bijl PR.

Huismus vs. uitgaan
En wie ben ik? Ik wissel mijn momenten als huismus (vrouwtje, hondje en Netflix op de bank) af met een actief leven als Rotterdammer. Ik ben gek op kunst, cultuur, lekker eten en muziek en doe mijn best zo veel mogelijk hotspots en evenementen in Rotterdam te ontdekken. Voor een leuke uitgaanstip kun je dus altijd bij mij terecht!

Wesley van den Berg

Wesley van den Berg

Project/Mediawatcher

Ruud Bijl

Ruud Bijl

Advies/Directie

Danny Deelen

Danny Deelen

Filmmaker

Hans Foks

Hans Foks

Interactieve communicatie

Marjoleine van Klaveren

Marjoleine van Klaveren

Advies/New Bizz

Rieneke van de Laar

Rieneke van de Laar

Associate Consultant

Ingrid Mulder

Ingrid Mulder

Administratie

Talitha Nöllen

Talitha Nöllen

Marketing PR

Amber Roelofs

Amber Roelofs

Project

Lars Walder

Lars Walder

Associate Consultant