Sherida van IJsselmuide

Advies

Wanneer je een vacature tegenkomt voor je droombaan, maar je de gevraagde ervaring mist zijn er twee dingen die je kunt doen. Je laat de vacature gaan, doet de gevraagde ervaring op en hoopt dat er daarna weer een functie vrijkomt. Óf je trekt de stoute schoenen aan en stuurt de eigenaar van het bedrijf een bericht op LinkedIn. Normaal gesproken zou ik, net als de meeste mensen, voor de eerste optie kiezen. Lekker veilig. Maar ik had dit niet getikt aan een bureau bij Bijl PR als ik in mijn comfort zone was blijven zitten. Niet geschoten is altijd mis, zullen we maar zeggen.

Een droom van een baan
Van kleins af aan ben ik al met verhalen bezig. Was ik niet het ene boek na het andere aan het verslinden, dan zat ik wel met mijn neus in een tijdschrift óf verzon ik zelf hele verhalen. Ook de nieuwsgierigheid en brede interesse zaten er al vroeg in. Een studie journalistiek was dan ook een logische keuze. Maar hoe dichter ik bij mijn diploma kwam, hoe meer ik me realiseerde dat ik meer wilde dan journalist worden. Mijn ambitie en leergierigheid leidden uiteindelijk tot een masterdiploma in Media Studies en een onvergetelijke buitenlandervaring aan een universiteit in Milaan. En nu dus tot een baan bij Bijl PR, waar ik als consultant samen met andere Bijlers mag werken aan uitdagende communicatievraagstukken voor en met klanten die middenin de maatschappij staan. Zoals ik al zei: een droom van een baan.

Exotisch Rotterdam
Laat je niet misleiden door mijn exotisch klinkende voornaam. Er stroomt namelijk niets dan Rotterdams bloed door mijn aderen. Sinds begin 2019 woon ik samen met mijn grote liefde Kris in mijn lievelingsstad. Behalve van hem en van Rotterdam word ik blij van: reizen, koken, yoga, lezen, goede wijn, pasta, Netflix, boekenwinkels, sushi, taalgrapjes, vrienden en vriendinnen, (schoon)familie, schone lakens op mijn bed, Johan (de kat van mijn ouders), mooie schoenen en tassen, schrijven, de zon en nog véél meer.

Wesley van den Berg

Wesley van den Berg

Project/Mediawatcher

Ruud Bijl

Ruud Bijl

Advies/Directie

Danny Deelen

Danny Deelen

Filmmaker

Hans Foks

Hans Foks

Interactieve communicatie

Marjoleine van Klaveren

Marjoleine van Klaveren

Advies/New Bizz

Rieneke van de Laar

Rieneke van de Laar

Associate Consultant

Ingrid Mulder

Ingrid Mulder

Administratie

Talitha Nöllen

Talitha Nöllen

Marketing PR

Lars Walder

Lars Walder

Associate Consultant