Rieneke van de Laar

Associate Consultant

Doen waar je goed in bent en dat inzetten voor een ander!

Dit is een manier van denken die erg bij me past. In de afgelopen 15 jaar heb ik op verschillende manieren mijn marketingcommunicatie kennis en ervaring ingezet om anderen te helpen. En heb ik gewerkt bij bedrijven die de wereld wat mooier willen maken. Ook heb ik duidelijk het resultaat ervan gezien en gevoeld. Bijvoorbeeld tijdens diverse dienstreizen voor Cordaid naar sloppenwijken, gevangenissen en vuilnisbelten. Of tijdens gesprekken met vissers na de gruwelijke tsunami in Azië in 2004. En tijdens verschillende sportevenementen waar jonge talenten en gouden topsporters floreerden heb ik de maatschappelijke kracht van sport gezien. Telkens met communicatie en storytelling aan de basis.

Communicatie is een prachtig vak. Het gaat over emotie, timing, creativiteit en sensitiviteit. Wat wil je doelgroep horen? Wat wil jij vertellen? Ik krijg veel energie van creatieve vraagstukken op het gebied van positionering en campagnes voor merken en bedrijven met een hoge maatschappelijke relevantie. Verhalen vertellen, op het snijvlak van commercie en emotie. En dat doe ik vol overgave en met passie in de veronderstelling dat daarmee de wereld steeds een stukje beter wordt.

Sinds het begin van 2017 combineer ik als zelfstandige mijn liefde voor het marketingcommunicatie vak met mijn gezin met drie jonge kinderen. En sinds kort ben ik vol trots ‘Associate Consultant’ bij Bijl PR. Een dure term die gewoon betekent dat we graag samenwerken aan klanten en opdrachtgevers die midden in de maatschappij staan en een boodschap hebben die relevant is. Bijl PR en ik vinden elkaar in de termen; maatschappij, denker, doener, professional, betrokken en liefhebber van mensen.

Wesley van den Berg

Wesley van den Berg

Project/Mediawatcher

Ruud Bijl

Ruud Bijl

Advies/Directie

Danny Deelen

Danny Deelen

Filmmaker

Hans Foks

Hans Foks

Interactieve communicatie

Marjoleine van Klaveren

Marjoleine van Klaveren

Advies/New Bizz

Rieneke van de Laar

Rieneke van de Laar

Associate Consultant

Ingrid Mulder

Ingrid Mulder

Administratie

Talitha Nöllen

Talitha Nöllen

Marketing PR

Amber Roelofs

Amber Roelofs

Project

Lars Walder

Lars Walder

Associate Consultant