Melvin Voskuijl

Advies

Na 25 jaar Dordrecht en drie jaar Gouda ben ik in 2006 geland in Rotterdam. Wat een heerlijke stad om in te wonen en te werken. Samen met mijn vriendin Leonore woon ik in de nieuwbouwwijk Rotterdam-Nesselande. Pluspunt: mijn eigen surfplas op loopafstand!

Als broekie van 21 was ik bij de opening van het vorige pand van Bijl. De prettige indruk die Bijl toen op me maakte is blijkbaar blijven hangen, want nu werk ik hier. Met zoveel verschillende klanten uit allerlei branches verveelt het werk nooit. Als Bijler sta je midden in de maatschappij!

Zo ben ik veel bezig met communicatie rondom wegwerkzaamheden. We leven in een klein land waar nagenoeg alle ruimte een vaste bestemming heeft. Doorbreek je dit patroon, dan hebben mensen hier last van. Door mensen hier tijdig over te informeren, haal je vaak de ergste kou al uit de lucht. De ontwikkelingen op het gebied van informatievoorziening bieden kansen om mensen nog sneller en beter te bedienen. Zo zien we dat maatschappelijke discussies zich steeds vaker verplaatsen naar het web. Daarnaast gebruiken mensen social media om kennis en ervaring te delen. Ik zie het als een uitdaging om deze mogelijkheden volop te benutten.

Mijn vriendin en ik zijn altijd op zoek naar nieuwe bestemmingen. Deze “drive” bracht ons tot nu toe op bijzondere plekken: Mexico, Kenia, Brazilië en Costa Rica. Ver of dichtbij, na iedere reis beseffen we weer hoe goed we het hebben dat we dit kunnen doen. Dat is voor mij pas echte rijkdom…..

Hobby’s en afwijkingen
Sporten loopt als een rode draad door mijn leven. Voetbal, fietsen, fitness, hardlopen en tennis. Van alles wat. Op dit moment is windsurfen mijn grootste passie. Vanuit mijn achtertuin loop ik zo naar de Zevenhuizerplas, waar ik in de zomer van 2008 mijn eerste meters heb leren surfen.

En dan nog mijn innige band met de Italiaanse keuken. Een paar jaar terug besloot ik zelf een pizza te maken. Een succes was het niet, maar ik wilde het bijltje er niet bij neergooien. Dit leidde tot een zoektocht naar de perfecte pizza, welke een beetje uit de hand is gelopen. Thuis staat een speciale pizzaoven en van ex-collega’s kreeg ik een workshop pizzabakken cadeau! Maar het is nog niet “af”. Een reis naar Napels – de bakermat van de pizza – mag niet ontbreken.  Vrienden en familie genieten gelukkig mee. Op de vraag “wat willen jullie eten?” luidt steevast het antwoord: “Pizza!”

 

Recente Blogs

Wesley van den Berg

Wesley van den Berg

Project/Mediawatcher

Ruud Bijl

Ruud Bijl

Advies/Directie

Danny Deelen

Danny Deelen

Filmmaker

Hans Foks

Hans Foks

Interactieve communicatie

Anouk Happel

Anouk Happel

Advies

Marjoleine van Klaveren

Marjoleine van Klaveren

Advies/Business Development

Rieneke van de Laar

Rieneke van de Laar

Associate Consultant

Ingrid Mulder

Ingrid Mulder

Administratie

Talitha Nöllen

Talitha Nöllen

Marketing PR

Inge Portegies

Inge Portegies

Stagiaire

Petra Raas

Petra Raas

Advies/Directie

Lars Walder

Lars Walder

Advies/Directie