Melvin Voskuijl

Advies

Als broekie van 21 was ik bij de opening van een voormalig kantoorpand van Bijl. De prettige indruk die ik kreeg van het bedrijf en de mensen, ben ik nooit vergeten.

Jaren later is dat gevoel er nog steeds. En dat het kantoor zich nu bevindt in het bruisende hart van Rotterdam, is een mooie bijkomstigheid.

Inmiddels maak ik al weer jaar tien deel uit van het adviseursteam. Lang? Ja en nee. Met een gevarieerd pakket aan klanten in uiteenlopende branches verveelt mijn werk nooit. Als Bijler sta je midden in de maatschappij! Van het organiseren van een symposium voor Shell, het op de kaart zetten van maatschappelijke thema’s of het vieren van succes. Geen dag is hetzelfde.

Overtuiging
Telkens het avontuur aangaan met opdrachtgevers brengt me veel. Zowel op vakinhoudelijk gebied als op menselijk vlak. Investeren in een goede relatie is wat mij betreft essentieel. Wat drijft mensen? Waar liggen ze wakker van? Hoe kan ik managers adviseren en zo bedrijven en organisaties verder helpen? Eerlijk zijn, hoort daar ook bij: wat kan ik niet veranderen. Het opbouwen van zo’n vertrouwensband tilt samenwerking uiteindelijk naar een hoger niveau.

Hobby’s en afwijkingen
Met mijn vriendin ben ik altijd op zoek naar nieuwe reisbestemmingen. Deze “drive” bracht ons tot nu toe op bijzondere plekken: Mexico, Kenia, Brazilië, Costa Rica, USA. Ver of dichtbij, na iedere reis beseffen we weer hoe goed we het hebben dat we dit kunnen doen. Dat is voor mij pas echte rijkdom…..

Sporten loopt als een rode draad door mijn leven. Voetbal, fietsen, fitness, hardlopen en tennis. Van alles wat. Binnen kort staat zelfs mijn eerste marathon op de agenda. In Rotterdam uiteraard.

En dan nog mijn innige band met de Italiaanse keuken. Thuis staat een speciale pizzaoven in de tuin. Ik ben inmiddels twee keer in Napels – de bakermat van de pizza – geweest om het geheim achter het originele recept te ontdekken. Als we ooit kennismaken, zal ik je het verklappen.

 

Recente Blogs

Wesley van den Berg

Wesley van den Berg

Project/Mediawatcher

Ruud Bijl

Ruud Bijl

Advies/Directie

Danny Deelen

Danny Deelen

Filmmaker

Hans Foks

Hans Foks

Interactieve communicatie

Marjoleine van Klaveren

Marjoleine van Klaveren

Advies/New Bizz

Rieneke van de Laar

Rieneke van de Laar

Associate Consultant

Ingrid Mulder

Ingrid Mulder

Administratie

Talitha Nöllen

Talitha Nöllen

Marketing PR

Amber Roelofs

Amber Roelofs

Project

Lars Walder

Lars Walder

Associate Consultant