Lisa van den Eijk

Advies

Lisa in het kort:
Creatief, proeven, haar, luisteren, vragen, wijn, praten, mama van Saar en Fien, Frankrijk, wijn, passie, bedenken, anders, katers Odi, Marlin en Elvis, lezen, omgevingscommunicatie, schrijven, brainstormen, samen, familie, zorg, films, saxofoon, motor,  stoer, taart, duiken, op maat, VanMelle, Delft, muziek, broers, lachen,boksen, chocola, pr, knallen, Bijl, kom maar op!

Luisteren en praten
Wat ooit op de basisschool begon met een werkstuk over reclame, resulteerde in  passie voor communicatie en PR. Zo ook in 2008, in een nieuwe baan als adviseur bij Bijl. Daartussen natuurlijk ook stappen gezet (middelbare school, studie Communicatie, functies in Communicatie en PR). Dat praten en vertellen er al vroeg in zat, zullen de mensen in mijn omgeving direct beamen. Om mijn moeder te citeren: ‘Je werd pratend wakker en ging pratend weer slapen’. Een belangrijke basis was er. Maar, belangrijker nog was het leren luisteren. Écht goed leren luisteren heb ik vooral geleerd tijdens mijn studie Communicatie en nog meer tijdens mijn werk als adviseur. Niet alleen luisteren naar wat iemand vertelt, maar ook echt hóren wat iemand zegt en nodig heeft. Doorvragen hoort daar ook bij. Luisteren is het begin van alle communicatie, luisteren naar wat iemand vraagt en wat er achter die eerste laag ‘verborgen’ ligt. Pas als je dat kunt, kun je iemand goed adviseren.
Werken bij Bijl inspireert mij om uitdagingen aan te gaan, los te gaan in mijn creativiteit. Met enthousiasme voor het vak. Verder denken dan de gebaande paden, net even anders. Toen ik begin 2008 als adviseur bij Bijl begon, voelde ik me er direct thuis. Inmiddels wat jaartjes verder (en ouder), gegroeid en blijven leren. Nog steeds ben ik hier echt op mijn plek!

Fijnproeven
Ik kan enorm genieten van een lekkere wijn. Jaarlijks breng ik tenminste één bezoek aan Frankrijk. Favoriete wijnbestemmingen tot nu toe: omgeving Bordeaux (/Bergerac) en Bourgogne. Zo is er in Chablis een cave waar we al jaren komen. Zij verkopen een heerlijke crémant die steevast op de boodschappenlijst staat. Tip: zorg dat je altijd een fles bubbels koud hebt staan voor als je iets te vieren hebt (en vergeet vooral niet ook de kleine dingen te vieren)!

Recente Blogs

Wesley van den Berg

Wesley van den Berg

Project/Mediawatcher

Ruud Bijl

Ruud Bijl

Advies/Directie

Danny Deelen

Danny Deelen

Filmmaker

Hans Foks

Hans Foks

Interactieve communicatie

Marjoleine van Klaveren

Marjoleine van Klaveren

Advies/New Bizz

Rieneke van de Laar

Rieneke van de Laar

Associate Consultant

Ingrid Mulder

Ingrid Mulder

Administratie

Talitha Nöllen

Talitha Nöllen

Marketing PR

Amber Roelofs

Amber Roelofs

Project

Lars Walder

Lars Walder

Associate Consultant