Jennifer Switijnk

Advies

Een Zeeuws meisje in de grote stad

Sinds mei dit jaar woon ik in Rotterdam. Daar ging een verhuizing vanuit Zeeland aan vooraf. Na het behalen van mijn master Meertalige Professionele Communicatie in Antwerpen in 2013 heb ik in de 5 mooie jaren nadien werkervaring opgedaan als communicatieadviseur in de Zeeuwse zorg- en welzijnssector. Maar de switch naar een bureau lonkte al die tijd.

Werken voor diverse klanten aan diverse vraagstukken, dat moet een uitdaging zijn! En dat is het!
Mooi om te zien hoe veelzijdig ons vak is en wat we er mee kunnen bereiken. Ik vind het leuk om in vraagstukken te duiken, dingen uit te zoeken, de vraag achter de vraag te achterhalen en met een passende oplossing te komen. Welke verhalen schuilen er achter de kantoormuren en hoe kunnen we die het beste delen en met wie?

Als die verhalen dan ook nog passen binnen een maatschappelijke context en we naast de doelen voor de klant ook bijdragen aan het bereiken van een groter doel, dan zijn we in mijn ogen helemaal goed bezig!

Bij Bijl PR komen al deze facetten mooi samen. En ik heb het geluk om hier te werken met fijne collega’s die allen bevlogen en vol passie met hun vak bezig zijn. Ik ga het in Rotterdam naar mijn zin hebben, dat is een ding dat zeker is. Maar in het weekend vind je mij vast nog wel eens aan de Zeeuwse kust. De heerlijke zilte, zoute zeelucht inademend of snoepend van een portie mosselen of een visje, heerlijk!

Wesley van den Berg

Wesley van den Berg

Project/Mediawatcher

Ruud Bijl

Ruud Bijl

Advies/Directie

Danny Deelen

Danny Deelen

Filmmaker

Hans Foks

Hans Foks

Interactieve communicatie

Marjoleine van Klaveren

Marjoleine van Klaveren

Advies/New Bizz

Rieneke van de Laar

Rieneke van de Laar

Associate Consultant

Ingrid Mulder

Ingrid Mulder

Administratie

Talitha Nöllen

Talitha Nöllen

Marketing PR

Lars Walder

Lars Walder

Associate Consultant