Industrie

In de Rotterdamse haven liggen onze roots. Graag stropen we de mouwen op voor bedrijven die werken in de industriële sector. We kennen de ins en outs van deze markt. Als geen ander.

Lees meer
overheid & non-profit

Overheid & Non-profit

In contact komen en blijven met de omgeving. Praten mét in plaats van tégen bewoners, winkeliers, belangengroepen en andere stakeholders. Alleen op die manier kan beleid een succes worden. Wij helpen daar graag bij.

Lees meer

Retail

Omzetcijfers continu in de gaten houden. Bouwen aan een sterk merk. Zorgen voor maximale zichtbaarheid. Retailing is detailing. We snappen hoe het werkt. En we weten hoe we aandacht moeten trekken voor jouw merk.

Lees meer

Sport

Sport is de belangrijkste bijzaak in het leven. Nergens wordt zoveel over geschreven, gesproken en gediscussieerd als over sport. Sport is business. Daarbij is professionele communicatie een must. En passie natuurlijk.

Lees meer

Zorg

De zorgsector ligt onder een vergrootglas. Of het nu gaat om stijgende kosten of onderpresterende ziekenhuizen, de sector staat altijd in de spotlights. En terecht, want de zorgsector is enorm belangrijk. En daarmee ook zorgcommunicatie.

Lees meer