industrie

Free publicity Rotterdam

Redactionele aandacht is geloofwaardiger dan betaalde publiciteit. Jouw boodschap laten oppikken door kranten, (vak)bladen, radio- en tv-programma’s en in blogs en social media is veel waard. We zorgen voor free publicity en maken inzichtelijk wat dat jouw organisatie of merk oplevert. Ook speuren we met slimme internettools op social media, websites, discussiefora en blogs naar de antwoorden op vragen als: ‘Wat wordt er gezegd over mijn organisatie/merk of markt?’, ‘Welke onderwerpen krijgen daarbij de meeste aandacht?’, ‘Wie zijn de belangrijkste influencers?’ en ‘Hoe doen mijn concurrenten het?’. Op basis van de uitkomsten stellen we een doelgerichte free publicity strategie op.

Free publicity Rotterdam door Bijl PR?

De boodschap terugbrengen tot de essentie. In de juiste taal via de juiste kanalen naar de juiste doelgroep communiceren. Dat is de sleutel tot succes. Daarmee brengen we mensen in beweging, maken we nieuws, geven we producten en diensten een eigen karakter en bouwen, bewaken en verstevigen we reputaties. We hebben altijd onze oren en ogen open. We zijn alert. En scherper. We zien kansen, ook achter de bedreigingen. Dat doen we zelf, soms met specialisten, maar altijd samen met jou. Want we praten nu eenmaal liever mét dan tégen mensen.

De diensten van BIJL PR:

De roots van Bijl PR liggen in de Rotterdamse haven, we kennen de ins en outs van de industriële sector. Verder zijn wij actief in de volgende markten: overheid & non-profit sector, retail, sport en in de zorg.

Wilt u kennismaken met Bijl PR?

COMMUNICATIE RAAKT DE KERN VAN UW ORGANISATIE. DAAROM WILT U MOGELIJK KENNIS MAKEN MET BIJL PR. DE MANIER WAAROP U EEN AFSPRAAK WILT MAKEN VOOR ZO’N KENNISMAKING, LATEN WE HELEMAAL AAN U OVER.

Neem contact op