Evenementen

Een heel jaar vol met kennis

We delen graag kennis. Onze Masterclasses en Meetup’s zijn mooie voorbeelden hiervan. We vinden het waardevol om onze expertise te delen en mensen bij elkaar te brengen om over thema’s in ons vak te praten. Gedurende het jaar organiseren we verschillende evenementen met actuele thema’s, gericht op verschillende doelgroepen.

De Masterclasses crisiscommunicatie organiseren we afwisselend gericht op de zorgprofessional, industrie, omgevingscommunicatie of voor iedere communicatieprofessional die voorbereid wil zijn op een mogelijke (communicatie) crisis.

Samen met vormgevingsbureau Vuurrood organiseren we Meet-ups in ons ‘huiscafé’ La Buvette, bijvoorbeeld over Interactive Storytelling. Hoe kun je het verhaal van jouw organisatie creatief onder de aandacht brengen. In de juiste vorm, op de juiste plaats in zowel earned, owned of paid media.

We hebben voor het gemak een jaarkalender opgesteld met daarin ons aanbod aan masterclasses en andere evenementen waar u aan kunt deelnemen. We hopen het hiermee makkelijker te maken om het in uw agenda te plannen. Kijk even of er iets voor u tussen zit. Aan deelname aan de Masterclasses en Meetup’s zijn geen kosten verbonden. Interesse in deelname of wilt u wat meer informatie, neemt u dan contact met ons op. Dat kan via: info@bijlpr.nl of telefoon 010 284 29 29.